روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد فرآیند توزیع روغن خوراکی در بازار، با تأکید بر اینکه صدور گواهیهای تأیید سلامت مواد غذایی از مراجع مربوطه از جمله سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو، پیشنیاز توزیع اقلام خوراکی در بازار است، تأکید کرد: روغن خام، صرفاً در صورتی که سلامت و […]
روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد فرآیند توزیع روغن خوراکی در بازار، با تأکید بر اینکه صدور گواهیهای تأیید سلامت مواد غذایی از مراجع مربوطه از جمله سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو، پیشنیاز توزیع اقلام خوراکی در بازار است، تأکید کرد: روغن خام، صرفاً در صورتی که سلامت و اصالت آن به تأیید سازمانهای مذکور رسیده باشد، امکان ترخیص از گمرک و عرضه در مجاری توزیع و مبادی مصرف را داراست.
این روابط عمومی در مورد خبری مبنی بر توزیع ۴۷ هزار تُن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در این دولت و نکات مندرج در خبر مذکور، نکاتی را به شرح زیر اعلام کرد.
۱. تاریخ ثبت سفارش و ورود روغن مورد ادعا، مربوط به دولت قبل در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بوده است و مشخصاً در اسفندماه ۱۳۹۹ خریداری و در تیرماه ۱۴۰۰ وارد کشور شده و یکماه بعد یعنی در مردادماه، وجه آن پرداخت گردیده است.
۲. در مهرماه ۱۴۰۰ از سوی سازمان غذا و دارو، نمونهگیری روغنهای خریداری شده، انجام شده که بعد از چند نوبت نمونهگیری، از مجموع ۹۱ هزار تُن روغن وارداتی، سلامت ۴۷ هزار تُن در دیماه ۱۴۰۱، تأیید و سلامت ۴۴ هزار تُن دیگر، مورد تایید قرار نگرفت که این مقدار در مخازن، باقی مانده و در حال طی مراحل مرجوع کردن به شرکتی است که روغنها در سال ۱۳۹۹ از آن خریداری شده است.
۳. تأکید میشود که اساساً هیچگونه کالایی بدون مجوز سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد ایران، امکان ورود به بازار ندارد و در صورتی که کالایی مورد تأیید سازمانهای مذکور قرار نگیرد، نه تنها به مجاری توزیع و مبادی مصرف وارد نمیشود که حتی ترخیص آن از گمرک نیز عملاًً امکانپذیر نیست.
۴. سازمان ملی استاندارد ایران، مرجع بررسی استاندارد کالا و سازمان غذا و دارو، نهاد تخصصی برای سنجش سلامت و اصالت کالاهاست که در همه ادوار با دقت و بر مبنای شاخصهای حرفهای و استانداردهای جهانی انواع کالاها را ارزیابی میکنند، کما اینکه ۴۴ هزار تُن از محموله روغن مورد ادعا را تأیید نکردهاند
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
3 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
4 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]