مازندران دانشگاه شمال آمل با همکاری مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی دانشگاه شهیدبهشتی و کمیسیون ملی یونسکو همایشی را با حضور محققان دانشگاهی در این دانشگاه برگزار و به چالش آینده که آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بسپارد؟ را بررسی کرد. این همایش شامگاه ۱۹ اردیبهشت با حضور […]

قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!

مازندران دانشگاه شمال آمل با همکاری مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی دانشگاه شهیدبهشتی و کمیسیون ملی یونسکو همایشی را با حضور محققان دانشگاهی در این دانشگاه برگزار و به چالش آینده که آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بسپارد؟ را بررسی کرد.

این همایش شامگاه ۱۹ اردیبهشت با حضور محققان و دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهیدبهشتی، شیراز و دانشگاه شمال آمل با عنوان همایش هوش مصنوعی و حقوق برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال آمل درحاشیه این همایش گفت: موضوع تاثیرهوش مصنوعی بر دادرسی هست و با توجه به اینکه هوش مصنوعی برمحیط چگونه هست و چه تاثیری می‌تواند برقضاوت بگذارد، درمیزگردی با حضور کارشناسان این حوزه بررسی شد.

دکترحسین رنجبر افزود: موضوع‌های دیگری در این همایش ازجمله «آیا هوش مصنوعی حریم شخصی انسانها را نقض خواهد کرد یا خیر؟ آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بدهد و اینکه آیا هوش مصنوعی می تواند خطاهای انسانی را جبران کند؟» مطرح شد.

وی ادامه داد: امروزه حکمرانی آموزشی وزارت علوم مبتنی بر دانشگاه‌های حکمت بنیان و دانشگاه‌های سودآور و فایده مدار است و در زمان حاضر آموزش به تنهایی کافی نیست و دانشگاه‌ها به دنبال مهارت محوری هستند مانند دادگاه مجازی که درقالب این همایش در دانشگاه شمال برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال ادامه داد: مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها، یکی از مسئولیت‌های مهم محسوب می‌شود که درهمین زمینه آیین نامه مسئولیت اجتماعی نیز در دانشگاه شمال نوشته شد.

قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!

رنجبر تصریح کرد: دانشگاه‌های امروز به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم هستند که از آنها به عنوان دانشگاه‌های تمدن ساز و فرهنگ آفرین و ثاثیر گذار بر جامعه یاد می‌شود.

این همایش در قالب دو نشست تخصصی با حضور محققان دانشگاه‌های معتبر کشور و دانشجویان رشته‌های حقوق پیگیری شد.

همچنین دراین همایش از کتاب «عدالت کیفری فن آورانه وحقوق بشر» که مقاله‌های زیادی درخصوص هوش مصنوعی، عدالت کیفری و فن آورانه شدن دادرسی‌های کیفی با رویکرد حقوق بشری وجرم شناسی تدوین شده بود، رونمایی شد.

ایسنا

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]