این املت خفن و لذیذ را صبحانه بخوریم یا شام
این املت خفن و لذیذ را صبحانه بخوریم یا شام

«تابناک با تو» – «املت که ازش چیک چیک روغن نچکه املته؟!». املت به شکل‌های مختلف در تمام دنیا طبخ می‌شود. علاقمندان زیادی هم دارد. شما می‌توانید املت‌های متفاوت را هم برای صبحانه هم برای یک وعده‌ی غذایی درنظر بگیرید. اگر ورزشکار هستید یا گیاه خواری را پیشه کرده باشید این نوع املت را برای خود […]

این املت خفن و لذیذ را صبحانه بخوریم یا شام ()«تابناک با تو» – «املت که ازش چیک چیک روغن نچکه املته؟!». املت به شکل‌های مختلف در تمام دنیا طبخ می‌شود. علاقمندان زیادی هم دارد. شما می‌توانید املت‌های متفاوت را هم برای صبحانه هم برای یک وعده‌ی غذایی درنظر بگیرید.

این املت خفن و لذیذ را صبحانه بخوریم یا شام ()

اگر ورزشکار هستید یا گیاه خواری را پیشه کرده باشید این نوع املت را برای خود شما به صورت انحصاری نوشته‌اند، چون سرشار از کربوهیدرات و پروتئین است!

مواد لازم:

سیب زمینی   یک عدد
تخم مرغ         ۳ عدد
قارچ               ۴ عدد
پیازچه            ۱ شاخه
جعفری خرد شده  یک قاشق غذاخوری
ماست           ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا  به مقدار لازم

این املت خفن و لذیذ را صبحانه بخوریم یا شام ()

طرز تهیه:

دستور اصلی این املت برای طبخ داخل فر است، اما شما می‌توانید تمام این مراحل را انجام بدهید و روی گاز آن را درست کنید. طعم و کیفیت آن تغییری نخواهد کرد.

سیب‌زمینی را به شکل نگینی و در اندازه یک بند انگشت خرد کنید. با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا ترکیب کنید و مقداری هم روغن زیتون به آن بزنید. داخل قالب مخصوص فر ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه به مدتی قرار دهید که خوب بپزد. حدود ۲۰ دقیقه کافی است. اگر فر ندارید همین سیب زمینی‌ها را روی گاز با روغن کم سرخ کنید.

وقتی سیب‌زمینی‌ها پخت آن‌ها را کنار بگذارید.

در یک کاسه تخم مرغ‌ها، ماست، نمک و جعفری را با هم خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشوند. حالا این مواد را روی سیب زمینی پخته بریزید و قارچ‌های برش خورده را روی آن بچینید و مجدد در فر بگذارید. یا روی حرارت گاز قرار بدهید و در آن را بگذارید.

بعد از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت املت سیب زمینی و قارچ شما حاضر است.

به اسمش نگاه نکنید وعده‌ی غذایی سنگین و خوشمزه‌ای است که هم شما را سیر خواهد کرد و هم لذتش را خواهید برد. نوش جان.

منبع: برترین‌ها

+