زیرنویس، گروه بین الملل: حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق شمالی، شرقی و غربی نوار غزه در حالی برای چندمین روز پیاپی ادامه دارد که اشغالگران صهیونیست تعمدا کادر درمانی و خبرنگاران و نیروهای خدماتی در این منطقه را هدف قرار می‌دهند. ریاض مذاکرات عادی سازی روابط با تل‌آویو را به حالت تعلیق درآورد خبرگزاری […]

زیرنویس، گروه بین الملل: حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق شمالی، شرقی و غربی نوار غزه در حالی برای چندمین روز پیاپی ادامه دارد که اشغالگران صهیونیست تعمدا کادر درمانی و خبرنگاران و نیروهای خدماتی در این منطقه را هدف قرار می‌دهند.

ریاض مذاکرات عادی سازی روابط با تل‌آویو را به حالت تعلیق درآورد

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به دولت عربستان گزارش داد که ریاض روند مذاکرات عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است.

در این گزارش آمده است: این اقدام عربستان بعد از حملات گسترده ارتش اسرائیل علیه نوار غزه صورت می‌گیرد.

شب گذشته المیادین گزارش داده بود که عربستان اعلام کرده برنامه عادی‌سازی روابط میان این کشور و رژیم صهیونیستی را متوقف می‌کند.

این خبر در حالی از سوی المیادین و به نقل از رویترز مطرح می‌شود که در آغاز نبرد طوفان الاقصی و در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه نیز خبرهایی مبنی بر توقف مذاکرات عادی‌سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی به گوش می‌رسید اما این اخبار از سوی منابع خبری به تأیید نرسیده بود.

گفتنی است آمریکا تلاش دارد تا با برگزاری مذاکرات، عادی‌سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی را محقق کند.

وزارت خارجه عربستان سعودی روز جمعه با صدور بیانیه‌ای مخالفت قاطع خود را درباره درخواست‌ها برای کوچاندن اجباری مردم غزه اعلام کرد.

وزارت خارجه عربستان افزود: ما خواستار رفع محاصره از برادرانمان در غزه هستیم.

ریاض مذاکرات عادی سازی روابط با تل‌آویو را به حالت تعلیق درآورد

جنگنده‌های اسرائیلی بیش از ۵ هزار خانه در غزه را با خاک یکسان کردند

سازمان ملل اعلام کرد: حملات جنگنده‌های اسرائیلی علیه نوار غزه به تخریب پنج هزار و ۵۴۰ خانه به صورت کامل و وارد آوردن خسارت به سه هزار و ۷۵۰ خانه دیگر منجر شده است.

خبرنگار شبکه المیادین در این خصوص گزارش داد: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اطراف بیمارستان شهدای الاقصی را همزمان با ورود پیکرهای شهدا به این بیمارستان هدف قرار می‌دهند.

در این گزارش آمده است: اشغالگران رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب جنایت نسل کشی در غزه بوده و تمام گذرگاه‌های اصلی را بسته‌اند. اینک هیچ منطقه امنی در نوار غزه وجود ندارد. کادر پزشکی با سختی‌های زیادی برای امدادرسانی به زخمی‌ها رو به رو هستند. این در حالیست که اشغالگران صهیونیست درصدد بستن بیمارستان العوده در شمال نوار غزه هستند.

المیادین گزارش داد: تعداد کسانی که از حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی جان سالم به در می‌برند بسیار کم است چرا که این رژیم از سلاح‌های مرگبار استفاده می‌کند. تمام شهدایی که پیکرهای آنها به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل می‌شوند غیرنظامی هستند.

بسیار از فلسطینی‌ها هنوز زیر آوار ساختمان‌هایی مانده‌اند که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی آنها را روی سر ساکنانشان خراب کرده است. اشغالگران صهیونیست به صورت تعمدی و کورکورانه ساختمان‌های مسکونی را هدف قرار داده و بمباران می‌کنند.

پیشتر سازمان بهداشت جهانی از ۳۴ حمله ارتش رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های پزشکی در نوار غزه از روز شنبه گذشته تاکنون خبر داده بود که در جریان آن ۱۱ تن از کادر پزشکی به شهادت رسیده و ۱۶ تن دیگر زخمی شده‌اند. همچنین به ۱۹ مرکز پزشکی و ۲۰ خودروی امدادرسان خسارات گسترده وارد آمده است.

این سازمان تاکید کرد: باید فوراً کمک‌های بشردوستانه به ویژه کمک‌های پزشکی و غذایی، سوخت و آب به دست ساکنان نوار غزه برسد. هر ساعتی که می‌گذرد انسان‌های بیشتری در این منطقه در معرض خطر قرار می‌گیرند.

جنگنده‌های اسرائیلی بیش از۵ هزار خانه درغزه را با خاک یکسان کردند

ضرب الاجل رژیم صهیونیستی برای بمباران بیمارستان العوده

ارتش رژیم صهیونیستی تا ساعت ۱۰ صبح (به وقت فلسطین) به مسئولان بیمارستان العوده در شمال غزه مهلت داده تا این بیمارستان را به طور کامل تخلیه کنند.

در واکنش به این رخداد، مدیر بیمارستان العوده در غزه تاکید کرد: ما به درخواست رژیم صهیونیستی برای تخلیه بیمارستان تن نخواهیم داد.

وی در عین حال با اشاره به وضعیت بحرانی غزه در اثر تداوم بمباران صهیونیست‌ها و همچنین قطعی برق در این بارکه که وضعیت امداد رسانی به مجروحان و بیماران را بسیار دشوارتر از قبل کرده، نیز گفت: وضعیت فاجعه‌باری قرار داریم.

ضرب الاجل رژیم صهیونیستی برای بمباران بیمارستان العوده

جامعه جهانی فورا برای توقف حملات «اسرائیل» علیه غزه وارد عمل شود

«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در جریان گفتگو با همتای ایتالیایی خود در امان تاکید کرد: باید فاجعه انسانی که نوار غزه با تداوم حملات علیه این منطقه با آن رو به رو است متوقف شود.

وی در ادامه افزود: ما بر این نکته تاکید داریم که رساندن کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه یک مسئولیت اخلاقی و قانونی در عرصه بین الملل به شمار می‌رود. ممانعت از ارسال مواد غذایی، دارو، سوخت و کمک‌های بشردوستانه به این منطقه بر اساس توافقنامه ژنو یک جنایت جنگی به شمار رفته و قوانین بین المللی را نقض می‌کند.

الصفدی تصریح کرد: این قوانین بین المللی باید از سوی همگان مورد احترام قرار بگیرد. باید بر اساس معیارهای واحد و نه هویت قربانی و مکان درگیری، رفتار شود.

وی اضافه کرد: خشونت و جنگ هرگز باعث تحقق امنیت و صلح نخواهند شد بلکه باعث ویرانی و نابودی شده و شعله‌های درگیری و تنش را روشن می‌کنند. تحقق صلح فراگیر بر اساس راهکار دو دولتی تنها راه برای حمایت از منطقه در برابر درگیری‌های بیشتر است.

الصفدی ادامه داد: باید اقدامات بین المللی فوری برای توقف حمله به نوار غزه و حمایت از غیرنظامیان و رساندن کمک‌های بشردوستانه به مردم این منطقه صورت بگیرد.

الصفدی در این خصوص با فؤاد حسین همتای عراقی، شیخ عبدالله بن زائد آل نهیان همتای اماراتی و بدر بن حمد البوسعیدی همتای عمانی خود به صورت تلفنی رایزنی کرد.

جامعه جهانی فورا برای توقف حملات «اسرائیل» علیه غزه وارد عمل شود

هشدار یونیسف درباره وضعیت بحرانی غزه/ بازداشت ۲۳۰ عضو حماس

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از آغاز نبرد طوفان الاقصی در غزه، بیش از ۲۳۰ نفر از اعضا و فعالان جنبش حماس را در کرانه باختری بازداشت کرده است.

در تحولی دیگر، یونیسف (صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل) در بیانیه‌ای درباره وضعیت بحرانی کودکان و زنان فلسطینی در نوار غزه هشدار داد.

در این بیانیه آمده است: اوضاع در غزه در پی بمباران‌های شدید این منطقه و کوچ و آوارگی شمار زیادی از کودکان و زنان، فاجعه‌بار است و هیچ مکان امنی وجود ندارد.

یونیسف تاکید کرد: توقف فوری جنگ در غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه به این منطقه در رأس اولویت‎‌ها قرار دارد.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل در ادامه تاکید کرد: حداقل ۴۲۰ هزار نفر در غزه از خانه‌های خود آواره و بی‌سرپناه شدند و دسترسی به نیازمندان بسیار سخت و دشوار است.

هشدار یونیسف درباره وضعیت بحرانی غزه/ بازداشت ۲۳۰ عضو حماس

مسکو: خاورمیانه در آستانه جنگی تمام‌عیار است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد پس از نشست شورای امنیت درباره تشدید تنش‌ها و کشتار مردم فلسطین به دست صهیونیست‌ها تاکید کرد که خاورمیانه در آستانه جنگی تمام عیار قرار دارد.

نبنزیا پس از این نشست که پشت درهای بسته برگزار شد، گفت: منطقه (خاورمیانه) در آستانه جنگی تمام‌عیار و یک فاجعه انسانی بی سابقه قرار دارد.

وی تاکید کرد: بگذارید شفاف بگویم؛ مسئولیت این جنگ قریب‌الوقوع در خاورمیانه تا حد زیادی بر عهده آمریکا است.

به گفته نبنزیا «این واشنگتن است که با گستاخی و خودخواهی و در تلاش برای انحصاری کردن فرآیند صلح و محدود ساختن آن به تحمیل صلح اقتصادی با اسرائیل به فلسطینیان و سایر کشورهای عربی آن هم بدون حل مسئله فلسطین، فعالیت «گروه چهارجانبه درباره خاورمیانه» را سد کرده است. ما همواره درباره این مسدودسازی هشدار دادیم و گفتیم که یک روز نتیجه معکوس خواهد داد و این اتفاق هم افتاد.»

نماینده دائم روسیه تصریح کرد: آمریکا سال‌هاست که مانع هر واکنش و بروز هر نوع نشانه‌ی از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد شده و مدعی است که دیپلماسی منطقه‌ای خاموشی که در پیش گرفته، موثرتر است. ما نباید از این موضوع غافل شویم که شعله‌ور شدن خشونت‌ها در پس‌زمینه نقض‌های سیستماتیک تصمیمات شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد از جمله شهرک‌سازی‌های غیرقانونی رخ می‌دهد؛ مساله‌ای که اکثر کشورهای عضو سازمان ملل متحد، همواره آن را محکوم کرده‌اند.

نبنزیا اضافه کرد: روسیه صراحتاً «شقاوت بی‌انتها، کشتار و حجم تکان‌دهنده خشونت‌ها را محکوم کرده است. هرگونه کشتار و خشونت علیه غیرنظامیان صلح‌جو غیرقابل قبول است.»

استقبال حماس از اقدام روسیه برای توقف حملات علیه نوار غزه

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از پیش نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه مبنی بر توقف حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه به دست غیرنظامیان استقبال می‌کند.

این جنبش تاکید کرد: ما از مواضع روسیه در قبال مخالفت با حمله به نوار غزه و محاصره این منطقه و تلاش‌های مسکو برای توقف تجاوزات استقبال می‌کنیم.

لازم به ذکر است که روسیه پیش نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه داده است که در چارچوب آن، آتش‌بس فوری در سرزمین‌های اشغالی فلسطین برقرار شود.

روسیه در این قطعنامه خواهان برقراری این آتش‌بس به صورت طولانی‌مدت و احترام همه طرف‌ها به آن شده است.

در این قطعنامه پیشنهادی روسیه آمده است: تضمین راه حل درازمدت برای مناقشه اسرائیل و فلسطین تنها از کانال‌های مسالمت آمیز امکان پذیر است.

بر اساس پیش‌نویس این قطعنامه پیشنهادی روسیه، شورای امنیت سازمان ملل متحد به شدت تمام خشونت‌ها و خصومت‌هایی که علیه غیرنظامیان انجام می‌شود را محکوم می‌کند.

در این قطعنامه پیشنهادی ضمن آنکه آزادی فوری افراد به اسارت گرفته شده درخواست شده است، بر ارائه و توزیع بلامانع کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، سوخت و درمان پزشکی و همچنین ایجاد شرایط برای تخلیه امن غیرنظامیان نیازمند تاکید شده است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد پس از نشست پشت درهای بسته شورای امنیت سازمان ملل درباره تشدید درگیری بین رژیم صهیونیستی و فلسطین به خبرنگاران گفت: منطقه خاورمیانه در آستانه یک جنگ تمام عیار و یک فاجعه انسانی بی سابقه است.

استقبال حماس از اقدام روسیه برای توقف حملات علیه نوار غزه

رسانه صهیونیست به قدرت مقاومت اذعان کرد

روزنامه عبری زبان هاآرتص گزارش داد که شکست رژیم صهیونیستی در نبرد طوفان الاقصی هزار بار خطرناک‌تر از شکست جنگ اکتبر سال ۱۹۷۳ است.

این روزنامه در ادامه نوشت: کابینه بنیامین نتانیاهو اسرائیلی‌ها را به حال خود رها کرده است. با وجود آنکه هشدارهایی نسبت به احتمال وقوع یک عملیات مطرح بود اما نتانیاهو توجهی به آنها نکرد.

در ادامه این گزارش آمده است: شوکی که اسرائیل با آن رو به رو شده است برای نسل‌های پی در پی ادامه خواهد داشت.

روزنامه هاآرتص اذعان کرد: عملیات نیروهای حماس در سایه شکست اطلاعاتی و عدم آمادگی ارتش اسرائیل صورت گرفت. قطعاً نتانیاهو تلاش می‌کند از مسئولیت خود در قبال این شکست شانه خالی کرده و انگشت اتهام را به سمت فرماندهان امنیتی و ارتش نشانه بگیرد.

این روزنامه ادامه داد: مسئولان اسرائیل توان و قدرت نظامی فلسطینی‌ها را دست کم گرفتند.

پیشتر نیز رسانه‌های عبری زبان اذعان کردند که تحولات چند روز گذشته برای رژیم صهیونیستی کاملاً غافلگیرانه بوده است.

این رسانه‌ها گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی هیچگاه احتمال نفوذ نیروهای ویژه جنبش حماس به شهرک‌های صهیونیست نشین آن هم در این حد و اندازه را نمی‌داد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز هفتم اکتبر، روز عملیات بزرگ و غافلگیرانه مقاومت فلسطین علیه این رژیم را «روز سیاه» توصیف کرد.

اسرائیل قدرت نظامی فلسطینی‌ها را دست کم گرفته بود

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره وقوع فاجعه انسانی در غزه

سازمان بهداشت جهانی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سیستم بهداشتی و نظام سلامت در غزه در آستانه فروپاشی است و زمان برای ممانعت از وقوع یک فاجعه انسانی در این منطقه رو به اتمام است.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: اگر سوخت و تجهیزات پزشکی لازم فوراً به دست ساکنان نوار غزه نرسد شاهد وقوع این فاجعه انسانی خواهیم بود. بیمارستان‌های غزه در طول روز تنها چند ساعت برق دارند و نمی‌توانند به وظایف پزشکی خود در قبال مجروحان عمل کنند.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: طی روزهای آتی همین میزان برق نیز دیگر وجود نخواهد داشت و پیامدهای این روند برای بیماران و مجروحانی که به خدمات فوری نیاز دارند فاجعه بار خواهد بود.

در بیانیه این سازمان تاکید شده است: در این میان نوزادان تازه متولد شده و افرادی که بیماری‌های صعب العلاج مانند سرطان و یا بیماری‌های قلبی دارند نیز با مشکلات جدی رو به رو خواهند شد.

سازمان بهداشت جهانی پیشتر از ۳۴ حمله ارتش رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های پزشکی در نوار غزه از روز شنبه گذشته تاکنون خبر داده بود که در جریان آن ۱۱ تن از کادر پزشکی به شهادت رسیده و ۱۶ تن دیگر زخمی شده‌اند. همچنین به ۱۹ مرکز پزشکی و ۲۰ خودروی امدادرسان خسارات گسترده وارد آمده است.

این سازمان تاکید کرد: باید فوراً کمک‌های بشردوستانه به ویژه کمک‌های پزشکی و غذایی، سوخت و آب به دست ساکنان نوار غزه برسد. هر ساعتی که می‌گذرد انسان‌های بیشتری در این منطقه در معرض خطر قرار می‌گیرند.

سازمان بهداشت جهانی خواهان توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه مراکز پزشکی و غیرنظامیان شد و اعلام آمادگی کرد که کمک‌های پزشکی خود را از مرکز مستقر در دبی به غزه ارسال کند.

فروپاشی سیستم بهداشتی نوار غزه و وقوع فاجعه انسانی در این منطقه

حملات وحشیانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه

حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد و این جنگنده‌ها دقایقی قبل مناطق شمالی غزه را بمباران کردند.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی تنها طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۶ شهروند فلسطینی از جمله ۲۰ کودک به شهادت رسیده و هزار و ۷۸۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی حملات هوایی و زمینی خود را علیه نوار غزه شدت داده است. بر اساس گزارش‌های خبری دقایقی قبل یک ساختمان چهار طبقه را در رفح و یک خانه در خان یونس را با خاک یکسان کرد.

تداوم حملات اشغالگران علیه نوار غزه

حملات هوایی و توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی علیه شرق و غرب نوار غزه نیز ادامه دارد.

المیادین همچنین گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی تعمدا نیروهای پزشکی و خدماتی و خبرنگاران را در جریان حملات خود علیه نوار غزه هدف قرار می‌دهد.

این رژیم از کارکنان بیمارستان تل الهوی خواسته برای بمباران این بیمارستان خود را آماده کرده و ساختمان را تخلیه کنند!

تداوم عملیات نیروهای مقاومت علیه شهرک‌های صهیونیست نشین

شبکه المیادین گزارش داد که عملیات نیروهای مقاومت فلسطین علیه شهرک‌های صهیونیست نشین در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه همچنان ادامه دارد. این نیروها به حملات موشکی خود علیه شهرک‌های مختلف صهیونیست نشین ادامه می‌دهند.

سرایا القدس نیز اعلام کرده است که شهرک عیناب را با شلیک گسترده موشک هدف قرار داده است.

تداوم حملات اشغالگران علیه نوار غزه

یورش نظامیان صهیونیست به شهر و اردوگاه جنین

از سوی دیگر گزارش‌های خبری از یورش نظامیان صهیونیست به شهر و اردوگاه جنین حکایت دارد. در جریان یورش این نظامیان اشغالگر، درگیری‌های سنگینی میان نیروهای مقاومت فلسطین و صهیونیست‌ها به وقوع پیوسته است.

رسانه‌های خبری گزارش دادند که جوانان فلسطینی مانع پیشروی نظامیان صهیونیست در اردوگاه قلندیا متعلق به آوارگان فلسطینی و مرکز شهر رام الله شدند.

تداوم حملات اشغالگران علیه نوار غزه

اذعان رسانه‌های عبری به غافلگیری رژیم صهیونیستی

از سوی دیگر رسانه‌های عبری زبان اذعان کردند که تحولات چند روز گذشته برای رژیم صهیونیستی کاملاً غافلگیرانه بوده است.

این رسانه‌ها گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی هیچگاه احتمال نفوذ نیروهای ویژه جنبش حماس به شهرک‌های صهیونیست نشین آن هم در این حد و اندازه را نمی‌داد.

در حال تکمیل

منبع: مـهر