«تابناک با تو» –  گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به استان کرمان و لرستان برمی گردد. گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن می‌توانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید. مواد لازم: برنج ۲۵۰ گرم شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم زعفران نصف فنجان گوشت […]

«تابناک با تو» –  گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به استان کرمان و لرستان برمی گردد. گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن می‌توانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید.

گیپا کرمانی غذای لذیذ و محلی دو استان کرمان و لرستان

مواد لازم:

برنج ۲۵۰ گرم

شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم

زعفران نصف فنجان

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری

زیره ۱ قاشق سوپ خوری

لپه ۱ فنجان

زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را سرخ کنید و برنج و لپه را با زیره، زعفران آب شده و گوشت چرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل مخلوط می‌کنیم و حسابی سرخ می‌کنیم.

شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می‌کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می‌کنیم و با نخ تمیز دور آن را می‌پیچیم.

با سوزن چند سرواخ می‌زنیم تا هنگام پختن باد نکند.

داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه‌های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می‌گذاریم بپزند.

آب آن که کامل جذب شد، سپس ارام نخ را می‌بریم و غذا را در ظرف می‌چینیم.

وقت صبح

+