به گزارش زیرنویس به نقل از ایسنا، دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران اختصاص «بن الکترونیکی» به کارگران را پیشنهاد کرد و گفت: به جای پرداخت بن نقدی خواربار، به کارگران بن الکترونیکی مثل کالابرگ داده شود تا از طریق آن بتوانند مایحتاج و کالاهای اساسی خود را به قیمت سال قبل تهیه کنند. هادی […]

به گزارش زیرنویس به نقل از ایسنا، دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران اختصاص «بن الکترونیکی» به کارگران را پیشنهاد کرد و گفت: به جای پرداخت بن نقدی خواربار، به کارگران بن الکترونیکی مثل کالابرگ داده شود تا از طریق آن بتوانند مایحتاج و کالاهای اساسی خود را به قیمت سال قبل تهیه کنند.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ما اظهار کرد: در حال حاضر ماهانه به مردم یارانه‌ پرداخت می‌شود ولی در طرح کالابرگ الکترونیکی امتیازی درنظر گرفته و شرطی برای خانوارها گذاشته شده است که اگر ۵۰ درصد اعتبار یارانه خود را صرف خرید اقلام کالابرگ کنند، ۱۲۰ هزار تومان اعتبار بیشتر که همان یارانه تشویقی است، دریافت می کنند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار ادامه داد: ما این پیشنهاد را داریم که برای مجموعه کارگران هم چنین امتیازی درنظر گرفته و بن الکترونیکی داده شود، به این نحو که به جای پرداخت بن خواربار نقدی به کارگران که با آن گوشت و مرغ و کالاهای مورد نیاز خود را به قیمت روز بازار تامین می کنند، مثل کالابرگ «بن الکترونیکی» تعلق گیرد تا مایحتاج و کالاهای اساسی خود را به نرخ پارسال تهیه و خریداری کنند.

وی افزود: همچنین اعلام شود که اگر خانوارهای کارگری ۵۰ درصد مبلغ بن الکترونیکی خود را به خرید ۱۱ قلم کالای اساسی در کالابرگ اختصاص دهند، از یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومان بهره مند شوند.

به گفته ابوی با عملی شدن این پیشنهاد کمک بزرگی به هزینه‌های سبد معیشت کارگران می‌شود و آنها به قیمت سال گذشته روغن، برنج، مرغ و گوشت و دیگر مایحتاج مورد نیازشان را خریداری می کنند.

واریز یارانه معیشتی جدید ۶۰۰ هزارتومانی بحساب این خانوارها

رئیس بنیاد مستضعفان جزئیات توزیع یک میلیون بسته لبنی برای خانواده‌های نیازمند سراسر کشور را اعلام کرد و گفت: ارزش ریالی هر بسته در بازار، ۶۰۰ هزار تومان است که برای این طرح ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است.

«سید پرویز فتاح» امروز( دوشنبه) در حاشیه بازدید از عملیات توزیع بسته‌های لبنی برای یک میلیون خانواده نیازمند کشور با اعلام جزئیاتی از طرح‌های قبلی بنیاد مستضعفان در توزیع بسته‌های معیشتی محرومان، اظهار کرد: بنیاد مستضعفان در طول دوره شیوع کرونا هر ۴ ماه یکبار بسته‌های معیشتی میان خانوارهای نیازمند توزیع کرد و در آخرین مرحله از این طرح که از بهمن‌ماه ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۲ ادامه داشت، یک میلیون و ۴۰۰ هزار بسته معیشتی را در سراسر کشور توزیع کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان جزئیات توزیع یک میلیون بسته لبنی برای خانواده‌های نیازمند سراسر کشور را اعلام کرد و گفت: ارزش ریالی هر بسته در بازار، ۶۰۰ هزار تومان است که برای این طرح ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: بر همین اساس برای تابستان ۱۴۰۱ با توجه به اثرات حذف ارز ترجیحی که از یک سو باعث افزایش قیمت مواد لبنی و کاهش قدرت خرید خانوارهای نیازمند شده و از سوی دیگر تولیدکنندگان را نیز با مشکل مواجه کرده بود، بنیاد مستضعفان تصمیم گرفت تا در این مرحله یک میلیون بسته لبنی را میان نیازمندان توزیع کند.

فتاح اضافه کرد: توزیع این بسته‌ها از ابتدای تیرماه آغاز شده و تا امروز توزیع آن در ۴ استان انجام گرفته و امروز نیز سهمیه‌های ۴ استان دیگر به حمل‌های توزیع اعزام می‌شوند.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ارزش ریالی هر بسته در بازار، ۶۰۰ هزار تومان است گفت: بنیاد مستضعفان در این مرحله ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده و در صورت رضایت‌مندی از این طرح و میزان اثربخشی آن از نظر کالری، پروتئین، کلسیم و سایر مواد مغذی، این طرح جایگزین توزیع بسته‌های معیشتی می‌شود.

به گفته فتاح، با توجه به محتوای فسادپذیر بسته‌های لبنی، تمهیدات ویژه برای توزیع این بسته‌ها با استفاده از تریلرها، کامیون‌ها و وانت‌های یخچال‌دار از مبدأ تا مقصد دیده شده و این بسته‌ها باید در بازه زمانی مشخصی به دست خانوارهای هدف برسند.

بر اساس این گزارش، هر بسته لبنی شامل ۲۱ قلم محصولات از جمله شیر، خامه، پنیر، ماست و شیرکاکائو است که میزان کالری آنها ۱۰۷۰۰ کالری و پروتئین آن ۴۷۳ گرم است که قرار است ۵۰۰ هزار بسته برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۲۵۰ هزار بسته میان مددجویان سازمان بهزیستی کشور و ۲۵۰ هزار بسته نیز در مناطق هدف بنیاد مستضعفان توزیع شود.