مسائل روحی یا مدیریت ضعیف؟ دلیل ناکامی کمانداران چیست؟
مسائل روحی یا مدیریت ضعیف؟ دلیل ناکامی کمانداران چیست؟

به گزارش خبرنگار ورزشی زیرنویس، پس از عدم نتیجه‌گیری در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی هانگژو، دست کمانداران از کسب مدال و سهمیه المپیک پاریس در قهرمانی آسیا نیز کوتاه ماند.  با توجه به اینکه مسابقات کسب سهمیه المپیک آنتالیا تنها رویداد پیش رو برای رسیدن به پاریس است، کمانداران کشورمان راه بسیار سختی دارند […]

به گزارش خبرنگار ورزشی زیرنویس، پس از عدم نتیجه‌گیری در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی هانگژو، دست کمانداران از کسب مدال و سهمیه المپیک پاریس در قهرمانی آسیا نیز کوتاه ماند. 

با توجه به اینکه مسابقات کسب سهمیه المپیک آنتالیا تنها رویداد پیش رو برای رسیدن به پاریس است، کمانداران کشورمان راه بسیار سختی دارند اما موضوعی که در این بین جای سوال دارد نحوه انتخاب ملی‌پوشان ریکرو است‌‌. 

* ۲ کماندار جدید در تیم ملی بدون تجربه

در مسابقات قهرمانی آسیا که هفته گذشته در تایلند برگزار شد نفرات جدیدی را در تیم ملی شاهد بودیم که پیش از این نامی از آنها مطرح نبود. حال سوال اصلی این است که ملاک انتخاب نفرات تیم ملی چه بود؟ آیا مسابقات انتخابی تعیین کننده نفرات اعزامی بود در حالی که تعدادی از این نفرات در انتخابی نتیجه نگرفتند. 

حوریه حاجی حسینی و فائز محمدی ۲ ورزشکاری بودند که به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شدند. حاجی حسینی اولین مسابقه خود را پیروز شد اما در دور دوم باخت. محمدی هم تا مرحله یک هشتم بالا آمد اما مغلوب حریفی از کره شد و کنار رفت. 

آیا لازم است برای مسابقات کسب سهمیه المپیک ورزشکارانی اعزام شوند که تجربه زیادی در بعد بین‌المللی ندارند؟ 

- مسائل روحی یا مدیریت ضعیف؟ دلیل ناکامی کمانداران چیست؟

* رئیس این بار چه کسی را مقصر ناکامی می‌داند؟ 

غلامرضا شعبانی‌بهار برای دومین دوره متوالی بر مسند قدرت نشست اما در دوره دوم ریاست خود نتوانست توجه مقامات وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را کسب کند. اختلافات مسئولان این فدراسیون و زهرا نعمتی کماندار پارالمپیکی کشورمان طوری علنی شد که محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک نیز به آن اشاره داشته و گفته بود نعمتی با حمایت او به بازی‌های آسیایی هانگژو اعزام شده است.

بعد از بازی‌های آسیایی هانگژو و ناکامی کمانداران هم آقای رئیس تنها کاری که انجام داد اشک ریختن بود! شعبانی بهار ناکامی در بازی‌های آسیایی را مسئله روحی و روانی عنوان کرده و گفته بود: مسئله روحی و روانی در تیم وجود داشت که وقتی به تهران برگردیم روی آن کار می‌کنیم. یک مسئله ذاتی در مجموعه به وجود آمده است که باید آن را برطرف کنیم. ما از کامپوند ناامید نیستیم اما از امروز تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس، توجه‌مان به ریکرو خواهد بود.

وی که به کسب مدال در بازی‌های آسیایی امیدوار بود و بارها در مصاحبه خود آن را اعلام کرده بود نه تنها در این بازی‌ها بلکه در مسابقات قهرمانی آسیا و سهمیه المپیک هم به موفقیتی دست نیافت تا به مدیری ناکام تبدیل شود.

- مسائل روحی یا مدیریت ضعیف؟ دلیل ناکامی کمانداران چیست؟

* مربی خارجی بی‌کیفیت با هزینه بالا 

  هونگ سونگ هو سرمربی اهل کره‌جنوبی است که از شهریور سال گذشته هدایت تیم ملی را برعهده گرفته و تا پایان مسابقات قهرمانی آسیا با فدراسیون تیراندازی با کمان قرارداد داشت. این مربی که با دستمزد بسیار بالا به ایران آمده نتوانست آن طور که باید به تیم ملی ریکرو کمک کند. این طور که شنیده شده این مربی اهل کره‌جنوبی در سطح باشگاهی در کشور خودش کار کرده و رزومه ملی در کشورهای دیگر ندارد. اینکه چطور چنین شخصی بدون رزومه قوی هدایت تیم ملی را برعهده گرفته سوالی است که باید مسئولان فدراسیون به آن پاسخ دهند. 

ای کاش آقای رئیس به جای حضور در مسابقات متعدد بین‌المللی و سفرهای مختلف از یونیورسیاد گرفته تا مسابقات آسیایی و پاراآسیایی که معلوم نیست با چه انگیزه‌ای حضور پیدا می‌کند به مسائل و معضلات فدراسیون می‌پرداخت و تلاش می‌کرد با حل مشکلات روحی، شرایط را برای کسب سهمیه فراهم کند. 

باید دید با این نتایج ضعیف آیا مسئولان وزارت ورزش به موضوع ورود کرده و دلایل آن را از رئیس فدراسیون و کادر فنی خواهند پرسید یا خیر.

پایان پیام/





منبع: فارس