به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: بیشترین رشد منابع بودجه سال ۱۴۰۳ از محل درآمدهای گمرکی و مالیاتی است که حدود ۴۰ درصد رشد داشته و میزان وابستگی به منابع نفتی حدود ۲۴ درصد کاهش یافته است. رحیم زارع ضمن قرائت گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان […]

- دولت برای سال آینده روی مالیات و درامد گمرکی حساب باز کرده است

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: بیشترین رشد منابع بودجه سال ۱۴۰۳ از محل درآمدهای گمرکی و مالیاتی است که حدود ۴۰ درصد رشد داشته و میزان وابستگی به منابع نفتی حدود ۲۴ درصد کاهش یافته است.

رحیم زارع ضمن قرائت گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان کرد: پس از اعلام وصول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ این لایحه جهت رسیدگی به کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ ارجاع شد. طی چهار جلسه رسمی با حضور وزرای ذیربط و مسئولان دستگاه‌های مربوطه به ویژه رئیس سازمان برنامه و بودجه، کارشناسان مرکز پژوهش‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در جلسه ۱۴۰۲.۰۹.۲۰ کمیسیون تلفیق با اکثریت آرا کلیات لایحه را به تصویب رساند.

وی در ادامه اظهار کرد: اینک گزارش نهایی کمیسیون در سه محور یعنی اعداد و ارقام کلان لایحه، نقاط قوت و ضعف لایحه بودجه و ملاحظات و محورهایی که باید در تصمیم‌گیری مورد توجه قرار گیرد به صحن مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ در ادامه تصریح کرد: بودجه ۱۴۰۳ کل کشور به عنوان اولین بودجه‌ای است که براساس آیین‌نامه جدید به مجلس شورای اسلامی ارائه شده و به عنوان اولین بودجه‌ای است که متناسب با برنامه هفتم توسعه تنظیم شده است.

زارع ادامه داد: منابع عمومی در لایحه بودجه تقدیمی با رشد ۱۸ درصدی نسبت به بودجه سال ۱۴۰۳ به ۲۴۶۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. بیشترین رشد منابع نیز به درآمدهای مالیاتی و گمرکی باز می‌گردد که حدود ۴۰ درصد رشد یافته است یا میزان وابستگی بودجه به منابع نفتی نیز حدود ۲۴ درصد کاهش یافته است که البته بدون در نظر گرفتن منابع هدفمندی یارانه‌ها است. درآمد حاصل از واگذاری‌های مالی در بودجه سال ۱۴۰۳، ۱۳ درصد بوده که بالغ بر ۳۱۹ هزار میلیارد تومان می‌باشد.

منبع: خبـرآنلاین