کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت. او در توئیت خود مدعی شده: اینها رو در تگزاس بهشون میگن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزهتر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده میکنه و آمریکاییها از شکر حاصل از شیره ذرت! احتمالا دلیل این […]
کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.
او در توئیت خود مدعی شده: اینها رو در تگزاس بهشون میگن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزهتر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده میکنه و آمریکاییها از شکر حاصل از شیره ذرت!
احتمالا دلیل این که بعضیها میگن کوکا تو ایران خوشمزهتر از خارج هست و بقیه مسخرهشون میکنن هم همینه. حق دارن، ایران هم نیشکره :))
برترین ها
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
1 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
2 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]