لابلای برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و درگیریهای این روزهای مسئولان فدراسیون، یک نفر پیگیر کار بلانکوی آرژانتینی آبیپوشان تهران است.
علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال که این روزها به شدت بابت عدم ثبت قرارداد رسمی گوستاو بلانکو تحت فشار است تقریبا هر روز در حال رایزنی با مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ برای تحقق این امر بوده است.
مدیر حقوقدان باشگاه استقلال که سابقه همکاری با این فدراسیون را هم در کارنامهاش دارد این روزها به شدت در حال رایزنی برای ایجاد فرصت و شرایطی جهت ثبت قرارداد این بازیکن بوده و همچنان در تلاش است تا شاید مجوزی برای انجام این کار راه از مسئولان فدراسیون فوتبال بگیرد.
در همین باره گفته میشود مدیران فدراسیون فوتبال نیز با توجه به مقررات تعیین شده برای بودجه و سقف قرارداد بازیکنان استقلال تاکنون در چند جلسه این مسائل و ریز اعداد و ارقام قراردادهای بازیکنان و هزینه کلی باشگاه استقلال را مورد بررسی قرار داده اند تا راهکاری برای این موضوع پیدا کنند.
افراد نزدیک به اتاق مدیریت باشگاه استقلال میگویند این موضوع به احتمال زیاد با کمک مسئولان فدراسیون قابل حل است اما زمان و شرایط آن ظرف روزهای آینده اعلام خواهد شد.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
22 ساعت قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]