استقلال در حالی نیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر را به پایان رساند که یوسو سسما مربی اسپانیایی مورد اعتماد جواد نکونام را به عنوان بدنساز در اختیار داشت. مردی که پس از پایان دوره رفته مسابقات مشخص شد هنوز قراردادش با استقلال به ثبت نرسیده و اگر قضیه به همین شکل باقی بماند، اویا […]
استقلال در حالی نیم فصل اول رقابتهای لیگ برتر را به پایان رساند که یوسو سسما مربی اسپانیایی مورد اعتماد جواد نکونام را به عنوان بدنساز در اختیار داشت.
مردی که پس از پایان دوره رفته مسابقات مشخص شد هنوز قراردادش با استقلال به ثبت نرسیده و اگر قضیه به همین شکل باقی بماند، اویا باید به تهران برگردد و قید نشستن روی نیمکت استقلال در دوره برگشت را بزند یا اینکه اصلاً در اروپا ماندگار شود و دیگر آبی پوشان تهرانی را همراهی نکند.
اتفاقی که اگر رخ بدهد، با توجه به فشردگی نیم فصل دوم و آغاز جام حذفی، مشکل بزرگی برای جواد نکونام خواهد بود روی همین اصل شنیدیم سرمربی استقلال بلافاصله پس از بازگشت به تهران قضیه قرارداد یوسو را پیگیری میکند و تاکید دارد پیش از آغاز نیم فصل دوم حتماً باید این مسئله به سرانجام برسد و قرارداد دستیار اسپانیاییاش در سازمان لیگ ثبت شود.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
3 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
4 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]