به گزارش خبرنگار زیرنویس از یزد؛ دکتر سید کاظم رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: هزینه انجام این عمل بین ۱۳ تا ۱۶ هزار دلار است که تمامی آن توسط هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تامین شده و به صورت رایگان برای بیمار انجام می شود. وی افزود: پس از انجام […]

به گزارش خبرنگار زیرنویس از یزد؛ دکتر سید کاظم رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: هزینه انجام این عمل بین ۱۳ تا ۱۶ هزار دلار است که تمامی آن توسط هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تامین شده و به صورت رایگان برای بیمار انجام می شود.

وی افزود: پس از انجام عمل کاشت حلزون، نیاز به ۲۰۰ تا ۳۰۰ جلسه توانبخشی است که این مورد هم تقریبا به طور کامل تحت پوشش خدمات بیمه ای است.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به اینکه عمل کاشت حلزون محدودیت سنی ندارد، خاطر نشان کرد: کودکانی که از بدو تولد ناشنوا هستند و بزرگسالانی که شنوایی خود را از دست داده اند ولی دارای گفتار کامل می باشند، مشمول عمل کاشت حلزون می شوند.

رضوی خاطر نشان کرد: سن طلایی جهت کاشت برای کودکانی که از تولد ناشنوا بوده اند، حداکثر چهارسالگی است زیرا که اسکلت گفتاری کودک در این چهار سال شکل می گیرد.

این مسئول ادامه داد: بعد از انجام جراحی کاشت حلزون، نصب پردازشگر خارجی و تنظیمات پردازشگر، شخص می‌تواند مانند افراد معمولی شنوایی داشته و با شرکت در جلسات گفتاردرمانی و تربیت شنوایی به گفتار مطلوب دست یابد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بیان داشت: ضمن اینکه، سن در افرادی که ناشنوایی مادرزادی دارند،عاملی تعیین کننده است و هر چه کاشت حلزون در سن پایین تر (یک تا دو سالگی) صورت گیرد،مانند سایر بچه های سالم، شنوایی پیدا کرده و می توانند موسیقی بشنوند و با تلفن صحبت کنند و نیاز به لب خوانی ندارند.

وی تصریح کرد: شانزدهمین و آخرین مرکز کاشت حلزون کشور در یزد راه اندازی شد و در مدت زمان کمی پس از افتتاح، تعداد عمل جراحی قابل توجهی در این مرکز انجام شده و با ادامه این روند، در آینده جزو مراکز پیشرو خواهد بود.

این مرکز تاکنون به بیمارانی از استان یزد و استان های همجوار جنوب و جنوب شرق خدمات ارائه کرده است.

یزد/سمیه گلابگیریان

منبع خبر: رکنـا

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]