داشتن پیازداغ ترد و کاراملی آماده در فریزر برای تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، کار هر آشپزی را راحت‌تر می‌کند. امروز در آشپزخانه‌ی «صبح من» روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاسته‌ی ذرت را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید. «تابناک با تو» – امروز روش تهیه‌ی […]

داشتن پیازداغ ترد و کاراملی آماده در فریزر برای تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، کار هر آشپزی را راحت‌تر می‌کند. امروز در آشپزخانه‌ی «صبح من» روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاسته‌ی ذرت را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید.

روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی(صبح من)

روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی(صبح من)«تابناک با تو» – امروز روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاسته‌ی ذرت را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید.

داشتن پیازداغ ترد و کاراملی آماده در فریزر برای تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، کار هر آشپزی را راحت‌تر می‌کند. امروز در آشپزخانه‌ی «صبح من» روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاسته‌ی ذرت را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید.

مواد اولیه:

پیاز: ۲ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته‌ی ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم

روش تهیه‌ی پیازداغ ترد و کاراملی(صبح من)

روش تهیه:

پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید و سپس به شکل خلالی، خرد کنید.

پیازها را با آرد و نشاسته‌ی ذرت مخلوط کنید.

پیازهای آغشته شده به آرد و نشاسته‌ی ذرت را در روغن داغ، تفت دهید تا کاملا کاراملی شوند.

منبع: صبح من

+