داشتن پیازداغ ترد و کاراملی آماده در فریزر برای تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، کار هر آشپزی را راحتتر میکند. امروز در آشپزخانهی «صبح من» روش تهیهی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاستهی ذرت را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید. «تابناک با تو» – امروز روش تهیهی […]
«تابناک با تو» – امروز روش تهیهی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاستهی ذرت را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید.
داشتن پیازداغ ترد و کاراملی آماده در فریزر برای تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، کار هر آشپزی را راحتتر میکند. امروز در آشپزخانهی «صبح من» روش تهیهی پیازداغ ترد و کاراملی با نشاستهی ذرت را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با روش تهیه، با ما همراه باشید.
مواد اولیه:
پیاز: ۲ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نشاستهی ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید و سپس به شکل خلالی، خرد کنید.
پیازها را با آرد و نشاستهی ذرت مخلوط کنید.
پیازهای آغشته شده به آرد و نشاستهی ذرت را در روغن داغ، تفت دهید تا کاملا کاراملی شوند.
منبع: صبح من