مواد لازم برای تهیه املت شاپوری تخم مرغ: ۲ عددرب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوریروغن مایع: ۴ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه: به مقدار لازمروغن زیتون: به مقدار لازمآب نارنج: به میزان دلخواه خوراک لوبیا: یک کاسه طرز تهیه املت شاپوری ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود. رب گوجه فرنگی را […]

- املت شاپوری، صبحانه‌ای از رشت

مواد لازم برای تهیه املت شاپوری

تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
آب نارنج: به میزان دلخواه
خوراک لوبیا: یک کاسه

طرز تهیه املت شاپوری

ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود. رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.

تخم مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.

املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.

حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.

پیشنهاد ویژه: در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

منبع:خراسان

+