قیمت گوشت ثابت می‌ماند؟
قیمت گوشت ثابت می‌ماند؟

ایلنا نوشت: سیدمهدی میرزاامین، نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گاوی، قیمت شقه گوشت گوسفند را ۵۸۰ هزار تومان در هر کیلو و گوشت گوساله را ۴۸۰ هزار تومان و مغز ران گوساله را ۵۴۰ هزار تومان در هر کیلو اعلام کرد. این قیمت‌ها حاکی از آنست که بازار گوشت گوساله و گوسفند در […]

- قیمت گوشت ثابت می‌ماند؟

ایلنا نوشت: سیدمهدی میرزاامین، نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گاوی، قیمت شقه گوشت گوسفند را ۵۸۰ هزار تومان در هر کیلو و گوشت گوساله را ۴۸۰ هزار تومان و مغز ران گوساله را ۵۴۰ هزار تومان در هر کیلو اعلام کرد. این قیمت‌ها حاکی از آنست که بازار گوشت گوساله و گوسفند در ثبات به سر می‌برد و قیمت‌ها در چند ماه گذشته تغییر چشمگیری را تجربه نکردند.

افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور نیز این موضوع را تایید کرد و در توضیح بیشتر در این باره گفت: براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی دولت در ۱۱ ماه اول سال ۱۴۰۲، ۱۰۹ هزار تن گوشت قرمز گرم و منجمد و حدود ۳۳ هزار تن دام زنده وارد کرده است، همچنین براساس گزارش مرکز آمار ایران ۴۰۰ هزار تن گوشت قرمز در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲ در کشور تولید شد.

وی افزود: همچنین قیمت دام زنده اخیرا تغییری نداشته و همچنان ۲۳۰ هزار تا ۲۵۰ هزار تومان در هر کیلو است، بنابراین با توجه به اینکه قیمت دام زنده تغییری نداشته قیمت گوشت قرمز هم نباید افزایش داشته باشد و مردم برای ماه رمضان و نوروز می‌توانند گوشت را با قیمت‌های کنونی و در بازاری باثبات تهیه کنند.

صدردادرس اضافه کرد: با این حال تقاضا برای گوشت قرمز به دلیل ضعیف بودن قدرت خرید مردم همچنان جذاب نیست و دولت هم قبول نمی‌کند گوشت قرمز را در گروه کالاهایی قرار دهد که با کالابرگ الکترونیک خریداری شود تا به این وسیله تقاضا را تحریک کند.  

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور درباره احتمال شیوع ویروس تب برفکی در گوشت‌های وارداتی گفت: براساس آنچه در برخی از رسانه‌های کشور آمده دام و گوشت‌هایی که از پاکستان و کشورهای آفریقایی به ایران وارد شده سویه‌ای جدید از تب برفکی را در داخل کشور شایع کرده است.

وی افزود: البته من و همکارانم از روزی که موضوع واردات دام و گوشت زنده از این دو منطقه مطرح شد، به طور مستمر در مورد آلوده بودن گوشت وارداتی از این دو مبدا هشدار داده و گفته بودیم این آلودگی در کشور همه‌گیر می‌شود و اگر سویه آن جدید باشد هزینه مضاعفی به دولت برای وارد کردن واکسن سویه جدید یا تولید آن تحمیل می‌کند.

منبع: اطلاعات انلاین