به گزارش زیرنویس، سردار حسین رحیمی، در تشریح عملکرد اقدامات برجسته این پلیس، با تاکید براینکه در مهر ماه سال جاری برابر تدابیر و راهبردهای تدوین شده و با اجرای طرح های سراسری و منطقه ای و تمرکز بر کشف قاچاق کلان و سازمان یافته در سراسر کشور در حوزه ماموریت های محوله شاهد رشد […]

به گزارش زیرنویس، سردار حسین رحیمی، در تشریح عملکرد اقدامات برجسته این پلیس، با تاکید براینکه در مهر ماه سال جاری برابر تدابیر و راهبردهای تدوین شده و با اجرای طرح های سراسری و منطقه ای و تمرکز بر کشف قاچاق کلان و سازمان یافته در سراسر کشور در حوزه ماموریت های محوله شاهد رشد ۶ درصدی عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هستیم، عنوان داشت: با پیگیری ها و تلاش مضاعف صورت گرفته شاهد رشد بیش از ۴۰ درصدی پرونده های تشکیل شده در حوزه های مختلف مقابله با جرایم مختلف اقتصادی به خصوص موضوع  قاچاق کالا هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات پلیس گمرک عنوان داشت: با هدایت کازیرنویسن پلیس به سمت و سوی کنترل و بررسی هدفمند محموله های گمرکی شاهد افزایش ۴۸ درصدی تعداد پرونده های تشکیل شده در مهر ماه امسال می باشیم.

وی افزود: بیشترین تعداد پرونده های ملی و مهم کشف شده در پلیس گمرک مربوط به قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی و همچنین جعل اسناد گمرکی است به طوری که در این حوزه شاهد افزایش ۱۰۰درصدی تعداد پرونده های کلان و مهم هستیم.

سردار رحیمی در تشریح اقدامات حوزه مبارزه با جرائم اقتصادی گفت: مقابله و مبارزه با جرائمی چون اخذ تسهیلات غیرمجاز بانکی،تبانی،رشاء و ارتشاء، اخلال در نظام اقتصادی که غالبا به صورت باندی و سازمان یافته صورت می گیرد و دارای آثار مخرب و جبران ناپذیر اقتصادی است در این دوره از روند رو به رشدی برخوردار بوده  به‌طوری که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کشف جرائم سازمان یافته و باندی با افزایش ۱۳ درصدی همراه است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه ارزش ریالی پروندهای کشف شده مهرماه حوزه پلیس امنیت اقتصادی در مجموع ۴۷ درصد افزایش داشته است، بیان داشت: شاهد رشد ۵۹ درصدی تشکیل پرونده سازمان یافته در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و ارز،جرائم اقتصادی وگمرکی درمهر ماه سال جاری می باشیم.

سردار رحیمی با اشاره به اجرای سه مرحله طرح سراسری و کشوری مبارزه با قاچاق  از جمله طرح با محوریت کالای سلامت محور، کالای اساسی(دام، آرد و…) ، عنوان داشت: در این طرح ها  ۱۷۹۱ پرونده برای مجرمان و مفسدان اقتصادی که بصورت انفرادی یا باندی فعالیت داشتند تشکیل و ۱۴۷۵ خودرو از جمله خودروهای قاچاق بر معروف به خوروهای شوتی توقیف شد.

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا خاطر نشان کرد: ارزش تقریبی اموال قاچاق کشف شده دراین سه طرح بیش از دوهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

سردار رحیمی با اشاره به راه اندازی سامانه دریافت خبری پلیس امنیت اقتصادی و اینکه پلیس امنیت اقتصادی در راستای دفاع از امنیت اقتصادی هموطنان با همه توان و اعتقاد به میدان آمده است ونیازمند همراهی مردم شریف است، خاطر نشان کرد: هموطنان محترم می توانند اخبار و اطلاعات خود در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی را باسامانه ۰۹۶۳۰۰ درمیان بگذارند

منبع خبر: رکنـا