به گزارش خبرنگار ورزشی زیرنویس، درحالیکه باشگاه پرسپولیس در بیانیهای رسمی مدعی ادامه همکاری با محمد عمری شده بود اما این بازیکن در نهایت برای سربازی از جمع قرمزهای تهران جدا و راهی ملوان شد.
گفته میشود عمری از برخورد مدیرعامل پرسپولیس در جلسهای که داشتند ناراحت بود و یکی از دلالیل جداییاش هم همین مساله است.
ضمن اینکه براساس پیگیریها مشخص شد پیشنهاد مالی ملوان به این بازیکن نیز قابل توجه بوده است.
به این ترتیب، عمری حتی با وجود اینکه باشگاه پرسپولیس به او پیشنهاد داده بود خودش را دانشجو کند و به همکاری با این باشگاه ادامه بدهد، این مساله را نپذیرفت و در نهایت تصمیم گرفت خودش را سرباز کند.
به جز عمری، میلاد سرلک از پرسپولیس و حبیب فرعباسی دروازهبان ذوب آهن نیز امروز برای پشت سرگذاشتن خدمت سربازی به جمع ملوانان پیوستند.
به گزارش فارس، پیش از این معاونت حقوقی باشگاه پرسپولیس در اطلاعیهای اعلام کرده بود محمد عمری دارای قرارداد در دوره محافظت شده با این باشگاه است و مذاکره و عقد قراداد با وی بر خلاف اصول حرفهای، اخلاقی و مقررات فوتبال است و مورد پیگیری قرار میگیرد.
پایان پیام/
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
1 هفته قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 هفته قبلجنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
1 هفته قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]