تعاونی‌ها کلید تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی ۸ درصدی هستند
تعاونی‌ها کلید تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی ۸ درصدی هستند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تعاونی‌ها را کلید تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی ۸ درصدی دانست. باشگاه خبرنگاران جوان – «علی بابایی کارنامی» در دومین همایش بین المللی اقتصاد تعاون ایران با اشاره به فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی مبتنی بر تعاون و همدلی، خواستار تقویت این بخش به‌عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد کشور […]

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تعاونی‌ها را کلید تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی ۸ درصدی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان «علی بابایی کارنامی» در دومین همایش بین المللی اقتصاد تعاون ایران با اشاره به فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی مبتنی بر تعاون و همدلی، خواستار تقویت این بخش به‌عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد کشور شد.

وی با انتقاد از دخالت‌های دولتی در مدیریت تعاونی‌ها اظهار داشت: «تعاونی‌ها، از جمله سهام عدالت، متعلق به مردم هستند و نباید تحت مدیریت غیرشفاف یا واگذاری به بخش خصوصی قرار گیرند. دولت باید از دخالت در امور تعاونی‌ها پرهیز کند و اجازه دهد تشکل‌های تعاونی بر اساس قانون و با مشارکت مردم اداره شوند.»

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به برنامه هفتم توسعه، بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای تقویت بخش تعاون تأکید کرد و افزود: «برنامه هفتم توسعه فرصت مغتنمی بر تا با مشارکت مردم، اقتصاد کشور به سمت عدالت و رشد پایدار حرکت کند.»

وی با انتقاد از عدم تحقق هدف سهم ۲۵ درصدی اقتصاد تعاونی در کشور گفت: منابع یارانه‌ای و تسهیلات بانکی باید به سمت تعاونی‌ها هدایت شود تا با خلق ثروت، سفره‌های پاک و حلال ایرانیان پربارتر شود.

بابایی کارنامی همچنین با اشاره به مسائل جهانی، از جمله وضعیت مردم فلسطین، بر لزوم ترویج فرهنگ تعاون در سطح بین‌المللی تأکید کرد و اظهار داشت: تعاون می‌تواند به‌عنوان یک الگوی اقتصادی-اجتماعی، حقوق بشر را در چارچوب مقاوله‌نامه‌های بین‌المللی تقویت کند و راهکاری برای مقابله با ظلم و کودک‌کشی باشد.

وی با اشاره به ضرورت همکاری مجلس و دولت، از آمادگی کمیسیون‌های اجتماعی و اقتصادی مجلس برای حمایت از تعاونی‌ها خبر داد و گفت: همایش‌هایی از این دست باید پیوست‌های علمی و پژوهشی داشته باشند تا با نقد گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده، اقتصاد تعاونی به جایگاه واقعی خود در اقتصاد ایران برسد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید