زیرنویس – به گزارش تسنیم، بهرام رمضانی، مدیر عامل شرکت قند بیستون اظهار داشت: حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد میشود. وی افزود: برای سال جاری […]
زیرنویس – به گزارش تسنیم، بهرام رمضانی، مدیر عامل شرکت قند بیستون اظهار داشت: حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد میشود.
وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.
مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمیدانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.
رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.
رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از ۲ هزار ۸۰۰ تومان به ۳ هزار و ۳۳۰ تومان تغییر کرده است.
مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل ۲۵ هزار و ۵۵۰ تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.
وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز ۲۸ هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر میشود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.
وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانههای تولید شکر، پیشنهاد میشود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.
استیک تام و جری؛ خوراک از ما بهتران در تهران!
21 ساعت قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
1 هفته قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 هفته قبلاستیک تام و جری؛ خوراک از ما بهتران در تهران!
سری به سایتهای فروش اینترنتی گوشت بزنید با قیمتهای نجومی استیک روبهرو میشوید.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]