رتبه تک رقمی پنج نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد در کنکور
رتبه تک رقمی پنج نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد در کنکور

معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: پنج نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت این نهاد موفق به کسب رتبه تک رقمی در کنکور سراسری ۱۴۰۴ شده‌اند. باشگاه خبرنگاران جوان – حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر با اعلام آمار موفقیت‌های دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد در کنکور سراسری، افزود: سه هزار نفر از دانش‌آموزان پرتلاش تحت حمایت از […]

معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: پنج نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت این نهاد موفق به کسب رتبه تک رقمی در کنکور سراسری ۱۴۰۴ شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان – حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر با اعلام آمار موفقیت‌های دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد در کنکور سراسری، افزود: سه هزار نفر از دانش‌آموزان پرتلاش تحت حمایت از مناطق محروم کشور، رتبه‌های برتر کنکور سراسری ۱۴۰۴ را به دست آورده‌اند.

وی ادامه داد: پنج نفر از این عزیزان با تلاش و پشتکار، رتبه‌های تک‌رقمی کنکور را در رشته‌های مختلف به دست آورده‌اند.

وی اظهار کرد: همچنین ۲۱ نفر از جامعه هدف کمیته امداد حائز رتبه‌های دو رقمی و زیر ۱۰۰ کنکور شده‌اند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد با بیان اینکه ۱۴۲ نفر رتبه زیر ۵۰۰ به دست آورده‌اند، خاطرنشان کرد: همچنین ۱۷۸ نفر رتبه زیر هزار را کسب کرده‌اند.

متقی‌فر گفت: در مجموع سه هزار نفر از دانش‌آموزان مستعد تحت حمایت، رتبه‌های برتر کنکور را به دست آورده‌اند که در رشته‌های مطلوب و دانشگاه‌های برتر کشور مشغول تحصیل خواهند شد.

وی اضافه کرد: این افتخارات نمایانگر تلاش‌های بی‌پایان این دانش‌آموزان معزز، حمایت‌های شایسته خانواده آنان، مربیان، اساتید و امدادگران کمیته امداد است.

متقی‌فر رتبه‌های کسب شده دانش‌آموزان مددجو در کنکور امسال را بی‌نظیر توصیف کرد و ادامه داد: این موفقیت‌ها نه تنها نشان‌دهنده عزم راسخ و استعداد چشمگیر این فرزندان، بلکه نویدبخش آینده‌ای روشن برای آنان و کشور عزیزمان خواهد بود.

وی گفت: کمیته امداد، همواره در کنار این دانش‌آموزان خواهد بود و با تلاش مضاعف بر آن است تا زمینه‌های بیشتری برای شکوفایی استعداد‌های آنان فراهم آورد.

منبع: کمیته امداد


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید