تصویب طرح ۱۷ بندی بین دستگاه‌های اقتصادی/ امید جدی به بازار سرمایه
تصویب طرح ۱۷ بندی بین دستگاه‌های اقتصادی/ امید جدی به بازار سرمایه

وزیر اقتصاد گفت: یک طرح ۱۷ بندی بین سه دستگاه اقتصادی به امضا رسیده؛ همه دستگاه‌های اقتصادی ذی ربط در این موضوع دخیل هستند بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه، صمت، بهداشت، جهاد و وزارت خارجه در این طرح دخالت دارند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور – مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی، در برنامه نواختن زنگ […]


وزیر اقتصاد گفت: یک طرح ۱۷ بندی بین سه دستگاه اقتصادی به امضا رسیده؛ همه دستگاه‌های اقتصادی ذی ربط در این موضوع دخیل هستند بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه، صمت، بهداشت، جهاد و وزارت خارجه در این طرح دخالت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور – مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی، در برنامه نواختن زنگ معاملاتی بورس به مسائل اقتصادی کشور و چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: یک مقدار التهاب در فضای اقتصادی کشور به وجود آمده و این اولین مواجهه من با عموم بعد از این التهابات است.

او تأکید کرد: دولت به هیچ عنوان موضوع اقتصاد را رها نکرده و شبانه‌روز به مسائل و مشکلات پرداخته می‌شود. باید مراقب فضاسازی‌های منفی و غیرواقعی رسانه‌ای باشیم.

 مدنی‌زاده همچنین هشدار داد که وقتی فضا ملتهب می‌شود، برخی رسانه‌ها شروع به تولید اخبار غلط می‌کنند و همه مردم باید مراقب باشند تا در تصمیم‌گیری‌ها دچار اشتباه نشوند.

وزیر امور اقتصادی با اشاره به اقداماتی که در این زمینه انجام شده، گفت: تصمیم‌گیری‌های جدی انجام شده است و هماهنگی خوبی بین سه دستگاه اقتصادی شکل گرفته است. طرح ۱۷ بندی بین این دستگاه‌ها به امضا رسیده که محور‌های اصلی آن شامل کنترل تورم و ارز، حوزه تولید و معیشت و اشتغال است.

مدنی‌زاده افزود: سیاست کلی دولت برای کاهش تورم، کنترل بودجه و ناترازی‌های بانکی است. در خصوص کنترل نرخ ارز، بانک مرکزی تصمیمات خوبی اتخاذ کرده است که شامل بازارسازی‌ها و مداخلات خواهد بود.

او همچنین به تصویب موضوع صندوق‌های با درآمد ثابت ارزی در شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: بعد از تأیید بانک مرکزی، این ابزار جدید در بازار سرمایه شروع به کار خواهد کرد.

مدنی‌زاده در ادامه اظهار کرد: در خصوص نابسامانی اوراق دولتی، طرحی در حال تصویب است که در بودجه شاهد خواهیم بود و اثر بسیار مثبتی در بازار سرمایه خواهد داشت.

وزیر امور اقتصادی به پیگیری موضوع عدم بازگشت ارز نیز اشاره کرد و گفت: برنامه نسبتاً جامعی برای کنترل بازار ارز و تورم در پیش گرفته‌ایم و امیدواریم که سرمایه‌های خرد و کلان مردم را با ابزار‌های مختلف به سمت بازار سرمایه بورس جذب کنیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: امید جدی من به بازار سرمایه است و قیمت‌گذاری دستوری به معنی فساد، رانت و از بین بردن انگیزه تولید است‌.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید