حمله به واحدهای صنعتی جنایت جنگی است/ واحدهای تولید فولاد غیر نظامی بودند
حمله به واحدهای صنعتی جنایت جنگی است/ واحدهای تولید فولاد غیر نظامی بودند

سخنگوی وزارت صمت گفت: حمله به واحد‌های صنعتی از جمله بخش‌های فولادسازی جزو جنایت‌های جنگی است که در حال ارزیابی از میزان خسارت‌های وارد شده هستیم.  باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری – عزت الله زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حملات اخیر به تأسیسات صنعتی کشور اعلام کرد که واحدهای فولادسازی خوزستان، […]


سخنگوی وزارت صمت گفت: حمله به واحد‌های صنعتی از جمله بخش‌های فولادسازی جزو جنایت‌های جنگی است که در حال ارزیابی از میزان خسارت‌های وارد شده هستیم.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری – عزت الله زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حملات اخیر به تأسیسات صنعتی کشور اعلام کرد که واحدهای فولادسازی خوزستان، فولاد مبارکه و بخشهایی از مجتمعهای آلومینیوم سازی خیرآباد اراک مورد تهاجم قرار گرفته‌اند 

زارعی با تشریح جزئیات این حملات گفت: «در فولاد خوزستان، بخشی از واحد فولادسازی و واحد احیا دچار آسیب شده و همچنین دو واحد نیروگاهی مورد اصابت قرار گرفته است.

او بیان کرد :در مجتمع های آلومینیوم سازی خیرآباد اراک خوشبختانه آسیبی وجود نداشته و پرتابه به یک سازه در کنار این مجتمع‌های اصابت کرده است.

سخنگوی وزارت صمت با تأکید بر غیرنظامی بودن این واحدهای تولیدی، این اقدام را مصداق بارز جنایت جنگی دانست و افزود: طبق کنوانسیون ۱۹۴۹ ژنو و ماده ۵۲ کنوانسیون ۱۹۷۷، تمامی اماکنی که به تولید کالاهای عام برای مردم میپردازند، جزو اماکن نظامی تلقی نمیشوند و هرگونه تعرض به آنها جنایت جنگی محسوب میشود.

او بیان کرد: ارزیابی‌های اولیه در حال انجام است و به زودی میزان خسارت‌های وارد شده اعلام می شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید