سام واژیر با کسب ۳۴۴.۴۰ امتیاز در فینال شیرجه از تخته یک‌متر مردان، در جایگاه چهارم ایستاد و بهترین نتیجه شیرجه ایران پس از انقلاب را به ثبت رساند؛ نتیجه‌ای که او را تنها یک قدم با سکوی مدال فاصله داد. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، فینال رقابت‌های شیرجه از تخته یک‌متر مردان […]

سام واژیر با کسب ۳۴۴.۴۰ امتیاز در فینال شیرجه از تخته یک‌متر مردان، در جایگاه چهارم ایستاد و بهترین نتیجه شیرجه ایران پس از انقلاب را به ثبت رساند؛ نتیجه‌ای که او را تنها یک قدم با سکوی مدال فاصله داد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، فینال رقابت‌های شیرجه از تخته یک‌متر مردان برگزار شد و سام واژیر، نماینده ایران، با کسب ۳۴۴.۴۰ امتیاز در رده چهارم قرار گرفت.

واژیر در حالی به مقام چهارم رسید که تنها ۱۶.۹۰ امتیاز با جایگاه سوم فاصله داشت و با این نتیجه، بهترین رتبه ثبت‌شده برای شیرجه ایران پس از انقلاب را به نام خود ثبت کرد.

در این رقابت، کیم ی از کره‌جنوبی با ۳۷۳.۳۰ امتیاز قهرمان شد. وانگ ژی از چین با ۳۶۴.۳۵ امتیاز در جایگاه دوم ایستاد و لیو چنگ، دیگر نماینده چین، با ۳۶۱.۴۵ امتیاز به مدال برنز رسید.

سیدمحمد مقدسی، دیگر نماینده ایران در این فینال، نیز با کسب ۲۵۳.۹۰ امتیاز در جایگاه نهم قرار گرفت.

شهنام نطرپور سرمربی تیم ملی شیرجه در این دوره از بازیهای آسیایی است 

به این ترتیب، سام واژیر با ایستادن در رده چهارم، برترین نتیجه تاریخ شیرجه ایران پس از انقلاب اسلامی را در این ماده به ثبت رساند و تنها یک رتبه تا رسیدن به سکوی مدال فاصله داشت.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید