حمله برادر داماد شهید رئیسی به قوه قضاییه بعد از صدور حکم علیه حمید رسایی: به عدلیه ای که از صدورحکم علیه دو وزیر دولت رئیسی افتخار می کند امید نداریم
حمله برادر داماد شهید رئیسی به قوه قضاییه بعد از صدور حکم علیه حمید رسایی: به عدلیه ای که از صدورحکم علیه دو وزیر دولت رئیسی افتخار می کند امید نداریم

به گزارش زیرنویس، میثم نیلی در رجانیوز نوشت: مسعود پزشکیان در مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری، دوبار  رجانیوز را به دریافت ۲۱۰ میلیون تومان بابت درج یک خبر علیه او متهم کرد. رجانیوز به سرعت مسأله را از طریق ستاد انتخابات صداوسیما و قوه قضائیه پیگیری کرد اما ستاد پزشکیان گفت که منظور پزشکیان رجانیوز نبوده […]

به گزارش زیرنویس، میثم نیلی در رجانیوز نوشت: مسعود پزشکیان در مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری، دوبار  رجانیوز را به دریافت ۲۱۰ میلیون تومان بابت درج یک خبر علیه او متهم کرد.

رجانیوز به سرعت مسأله را از طریق ستاد انتخابات صداوسیما و قوه قضائیه پیگیری کرد اما ستاد پزشکیان گفت که منظور پزشکیان رجانیوز نبوده است.

وقتی پرونده به مرحله بازپرسی رسید، مسعود پزشکیان انتخابات را برده بود اما هنوز دولت را تحویل نگرفته بود.حکم تبرئه وی  در مرحله بازپرسی صادر شد و پرونده به دادگاه هم ارسال نشد.

این همان عدلیه‌ای است که به برخورد با وزرای دولت سیزدهم و نماینده مجلس افتخار می‌کند و در تبلیغات خود، اجرای قانون را فراجناحی می‌داند اما حتی آنقدر حفظ ظاهر نمی‌کند که پرونده دروغ روشن و تهمت مالی پزشکیان علیه رجانیوز را حداقل تا مرحله دادگاه پیش ببرد.

بازخوانی این داستان لازم بود تا به همگان یادآوری شود که امید بستن به اجرای عدالت در این عدلیه تا چه میزان غیرمنطقی است.

23302

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید