به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس ژرژ ژسوس در دو بازی اول تیم ملی فوتبال پرتغال در فصل جدید لیگ ملتهای اروپا دست به کاری زد که در نهایت منجر به ترک اردوی تیم ملی فوتبال پرتغال توسط کریستیانو رونالدو شد. او شب گذشته (چهارشنبه) در کنفرانس خبری پیش از بازی امشب با دانمارک در […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس ژرژ ژسوس در دو بازی اول تیم ملی فوتبال پرتغال در فصل جدید لیگ ملتهای اروپا دست به کاری زد که در نهایت منجر به ترک اردوی تیم ملی فوتبال پرتغال توسط کریستیانو رونالدو شد. او شب گذشته (چهارشنبه) در کنفرانس خبری پیش از بازی امشب با دانمارک در این رقابتها گفت: کریستیانو رونالدو از تمرین کردن امتناع نکرده است. مشکلی وجود ندارد و کریستیانو به من گفت “اگر بخواهی بازی میکنم، اگر بخواهی روی نیمکت خواهم نشست و اگر بخواهی روی سکوها میروم”.
به گزارش تسنیم، برنده پنج توپ طلا که در برتری یک بر صفر پنجشنبه هفته پیش پرتغال مقابل ولز در دقیقه 66 توسط ژسوس تعویض شد و در برتری 2 بر یک یکشنبه شب مقابل نروژ هم نیمکتنشین بود و فرصت بازی پیدا نکرد، کمی بعد از اظهارات سرمربی جدید تیم ملی پرتغال، اردوی این تیم را ترک و با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «پس از کنفرانس خبری سرمربی تیم ملی و گفتوگو با رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال، تصمیم گرفتم اردوی تیم ملی را ترک کنم. در زمان مناسب، حقیقت را درباره دلایل جداییام از تیم ملی، تیمی که همواره خود را وقف آن کردهام، با تمام مردم پرتغال در میان خواهم گذاشت. اکنون زمان آن است که برای پرتغال و تمام همتیمیهایم آرزوی موفقیت کنم».
در ادامه فدراسیون فوتبال پرتغال نیز تأیید کرد که رونالدوی 41 ساله اردوی تیم ملی این کشور را ترک کرده و با انتشار بیانیهای گفت که «روند آمادهسازی تیم برای بازیهای پیشرو با حضور 24 بازیکن و با تمرکز کامل بر کسب نتایج، ادامه دارد».
اِلما، خواهر کریستیانو رونالدو اما با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» ضمن حمایت از برادارش، نوشت: «همه حرفها اینجا گفته شده است. رونالدو شایسته احترام بیشتری بود. تیم ملی شایسته ساختار بهتری بود. روزنامهنگاری پرتغال شایسته گمانهزنیهای کمتری بود».
در ادامه پیام خواهر برنده پنح توپ طلا آمده است: «و اما مردم پرتغال… خب، آنها شایستگی داشتن بهترینها در هیچ زمینهای را ندارند. ما مردمی حسود، تحقیرگر و نادان و سزاوار آن هستیم که به همان سطح متوسطی بازگردیم که پیش از ظهور CR7 در فوتبال داشتیم. برای همه چیز از تو ممنونیم، کریستیانو! تو شایسته بیشتر از اینها بودی!»
رونالدو که پیش از این اعلام کرده بوده جام جهانی 2026 آخرین حضور او در این رقابتهاست، از سال 2003 در عضویت تیم ملی فوتبال کشورش است و با ثبت 146 گل در 234 بازی، بهترین گلزن تاریخ فوتبال دنیا در رده ملی به شمار میرود. او به تیم ملی پرتغال به کسب قهرمانی یورو 2016 و دو قهرمانی در لیگ ملتهای اروپا (19-2018 و 25-2024) کمک کرده است.
فوقستاره پیشین تیمهای رئال مادرید، منچستریونایتد و یوونتوس، در جام جهانی 2026 که ششمین حضورش در این رقابتها بود، در هر پنج بازی پرتغال به میدان رفت و آمار 3 گلزده را از خود برجای گذاشت.
253 258
این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.






































