گوشی مدیرعامل معروف فوتبال ایران به سرقت رفت
گوشی مدیرعامل معروف فوتبال ایران به سرقت رفت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس، در ویژه برنامه ویدیویی ورزش سه درباره ماجرای سرقت گوشی موبایل خود صحبت کرد و توضیح داد این اتفاق پس از خروج از ورزشگاه شهید کاظمی و در فاصله حدود ۱۲ کیلومتری این مجموعه رخ داده است. حدادی برخلاف خبر اولیه که این حادثه را […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس، در ویژه برنامه ویدیویی ورزش سه درباره ماجرای سرقت گوشی موبایل خود صحبت کرد و توضیح داد این اتفاق پس از خروج از ورزشگاه شهید کاظمی و در فاصله حدود ۱۲ کیلومتری این مجموعه رخ داده است.

حدادی برخلاف خبر اولیه که این حادثه را به دیدار دوستانه تیم مردان پرسپولیس و گل‌گهر مرتبط می‌دانست، گفت آن روز برای تماشای مسابقه تیم بانوان در ورزشگاه حضور داشته است: «سومین مسابقه تیم بانوان بود که دومین دیدار میزبانی ما محسوب می‌شد و در ورزشگاه شهید کاظمی حضور داشتیم. با ماشین شخصی خودم بودم و از ورزشگاه بیرون آمدم. از اتوبان آزادگان به سمت غرب می‌رفتم و تقریباً ۱۲ کیلومتر از ورزشگاه دور شده بودم که در ترافیک قرار گرفتم.»

او درباره نحوه سرقت گوشی‌اش توضیح داد: «هوا خوب بود و شیشه‌ها پایین بود. موبایل را برداشتم که یک دوستی آمد، دست انداخت و گوشی را از دستم دزدید! یک موتور هم جلوتر منتظر بود و رفتند. ترافیک بود و نمی‌توانستیم دنبالش برویم.»

مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرد اطلاعات مربوط به باشگاه در گوشی سرقت‌شده وجود نداشته است: «خوشبختانه اطلاعات خاصی در آن نداشتم و اطلاعات مرتبط با باشگاه هم اصلاً در گوشی نبود. دوستان در قسمت حراست باشگاه پیگیر هستند.»

حدادی در پایان با لحنی طنزآمیز به هزینه خرید گوشی جدید اشاره کرد و گفت: «ان‌شاءالله خدا کمک کند با این قیمت دلار، گوشی پیدا شود. الان باید حقوق سه ماهم را بدهم و یک موبایل بخرم!»

251251

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید