پایان پرهیجان لیگ برتر شمشیربازی؛ قهرمانی چادرملو و سپاهان در اپه و فلوره
پایان پرهیجان لیگ برتر شمشیربازی؛ قهرمانی چادرملو و سپاهان در اپه و فلوره

رقابت‌های لیگ برتر شمشیربازی در دو اسلحه اپه و فلوره مردان با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت. باشگاه خبرنگاران جوان – هفته پایانی لیگ برتر شمشیربازی یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در سالن شهید کلاهدوز برگزار شد و با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد. در بخش اپه مردان، […]


رقابت‌های لیگ برتر شمشیربازی در دو اسلحه اپه و فلوره مردان با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان – هفته پایانی لیگ برتر شمشیربازی یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در سالن شهید کلاهدوز برگزار شد و با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

در بخش اپه مردان، تیم چادرملو اردکان عنوان قهرمانی را به دست آورد. تیم هتل یاکاموز نایب‌قهرمان شد و تیم‌های فولاد مبارکه سپاهان و صدر مشهد به صورت مشترک بر سکوی سوم ایستادند.

در رقابت‌های فلوره که جذابیت بالایی داشت، تیم فولاد مبارکه سپاهان به مقام قهرمانی رسید. چادرملو اردکان عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرد و تیم‌های آذین فلز اردکان و جوانان فولاد مبارکه اصفهان به صورت مشترک سوم شدند.

علیرضا پورسلمان (رئیس فدراسیون شمشیربازی)، محسن وحدانی (دبیر فدراسیون)، احد بیوته (نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی)، علیرضا بابایی (مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان یزد)، علی عطایی (عضو هیات مدیره باشگاه نساجی) و محسن طاهری (معاون فنی باشگاه سپاهان) در سالن مسابقات حضور داشتند و رقابت‌ها را از نزدیک تماشا کردند.

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید