کمبود سه میلیون واحد مسکونی در کشور/ ابر بحران مسکن در راه است+ فیلم
کمبود سه میلیون واحد مسکونی در کشور/ ابر بحران مسکن در راه است+ فیلم

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: نیاز سالانه کشور ۶۰۰ هزار واحد مسکونی است که با توجه به عقب ماندگی‌های مسکن در گذشته در حال حاضر سه میلیون عقب‌ماندگی داریم. باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری– امین بیدی عضو انجمن سازه های فولادی و عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران  در نشست خبری امروز  با اشاره به بحران تولید […]

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: نیاز سالانه کشور ۶۰۰ هزار واحد مسکونی است که با توجه به عقب ماندگی‌های مسکن در گذشته در حال حاضر سه میلیون عقب‌ماندگی داریم.

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری– امین بیدی عضو انجمن سازه های فولادی و عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران  در نشست خبری امروز  با اشاره به بحران تولید مسکن گفت: نیاز سالانه کشور به مسکن حدود ۶۰۰ هزار واحد است، در حالی که بیش از دو میلیون واحد مسکونی در حال حاضر پشت سد تولید قرار دارد.

 وی افزود: با احتساب این کسری، امروز با عقب‌ماندگی حدود سه میلیون واحد مسکونی تا پایان سال ۱۴۰۴ مواجه هستیم و ۶۰۰ هزار واحد دیگر نیز در سال ۱۴۰۵ به این عدد اضافه خواهد شد.

به گفته بیدی، تعداد جوازهای ساده ساختمانی کمتر از ۲۳۰ هزار فقره است و همین موضوع باعث شده بازار مسکن با یک «ابر بحران» جدی روبه‌رو شود.

 این عضو انجمن انبوه‌سازان تأکید کرد: ادامه این روند، راهکاری جز تغییر اساسی در سیاست‌های تولید مسکن باقی نمی‌گذارد.

در ادامه این نشست میرزازاده دیگر عضو انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی اظهار داشت: امروز صادرات در این حوزه به یکی از راهکارهای نجات شرکت‌های فعال از وضعیت رکود حاکم و کاهش اشتغال تبدیل شده است.

کمبود سه میلیون واحد مسکونی در کشور/ ابر بحران مسکن در راه است+ فیلم

وی به صادرات خدمات فنی و مهندسی و سازه‌های فولادی از سوی شرکت متبوع خود به کشورهای حوزه آفریقای جنوبی اشاره کرد که به دلیل تحریم‌ها از طریق یک شرکت واسط انجام می‌شود و ابراز امیدواری کرد با کاهش مشکلات و توجه هرچه بیشتر دولت، فعالان این حوزه بتوانند حضور پررنگ‌تری در بازار مسکن کشورمان و رفع مشکلات موجود در حوزه مسکن داشته باشند.

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید