قاچاق شیرخشک صنعتی صحت ندارد
قاچاق شیرخشک صنعتی صحت ندارد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: با توجه به قیمت تمام شده محصول برای کارخانجات، قاچاق شیرخشک توجیه اقتصادی ندارد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: علی رغم اعلام قیمت مصوب ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید هرکیلو شیرخام، اما تاکنون دامداران کمتر از ۳۶ تا […]


رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: با توجه به قیمت تمام شده محصول برای کارخانجات، قاچاق شیرخشک توجیه اقتصادی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: علی رغم اعلام قیمت مصوب ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید هرکیلو شیرخام، اما تاکنون دامداران کمتر از ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان تحویل نمی دهند.

به گفته وی، دامداران بدلیل عدم تامین ۱۰۰ درصدی نهاده ها با نرخ مصوب حاضر به تمکین عرضه شیرخام با نرخ مصوب نیستند.

سلیمی از کاهش صادرات شیرخشک صنعتی خبر داد و گفت: بنابر آمار در آبان صادرات شیرخشک نسبت به مهرماه ۳ هزارتن کاهش داشته است که پیش بینی می شود این روند با توجه به پایه صادراتی شیرخشک و افزایش قیمت شیرخام استمرار یابد به طوریکه طی ۲ تا ۳ ماه آینده به صفر می رسد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی با بیان اینکه قاچاق شیرخشک صنعتی صحت ندارد، افزود: با توجه به قیمت تمام شده کارخانجات، قاچاق شیرخشک توجیه اقتصادی ندارد و به عبارت دیگر کمبود شیرخشک ناشی از عوامل دیگر را می خواهند به گردن قاچاق شیرخشک بیندازند، درحالیکه به علت بیماری تب برفکی، تولید شیرخام کاهش یافته است.

وی گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید شیرخشک ماهانه تا پایان سال به ۱۰ هزارتن برسد که ۸۰ درصد شیرخشک آن در بازار داخل مصرف و مابقی صادر می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید