بوکسورهای مدال‌آور ناگویا میلیاردر شدند!
بوکسورهای مدال‌آور ناگویا میلیاردر شدند!

کمیته ملی المپیک پاداش مدال‌آوران تیم‌های ملی بوکس و تیراندازی در بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا ۲۰۲۶ را به حساب این دو فدراسیون واریز کرد. بر اساس این گزارش، مبلغ ۶ میلیارد ریال به حساب فدراسیون بوکس واریز شده است که از این مبلغ، ۴۰۰ میلیون تومان به امیر اسماعیلی، دارنده مدال برنز، اختصاص دارد. همچنین […]

کمیته ملی المپیک پاداش مدال‌آوران تیم‌های ملی بوکس و تیراندازی در بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا ۲۰۲۶ را به حساب این دو فدراسیون واریز کرد.

بر اساس این گزارش، مبلغ ۶ میلیارد ریال به حساب فدراسیون بوکس واریز شده است که از این مبلغ، ۴۰۰ میلیون تومان به امیر اسماعیلی، دارنده مدال برنز، اختصاص دارد. همچنین ۲۰۰ میلیون تومان باقی‌مانده با نظر و صلاحدید فدراسیون میان اعضای کادر فنی و سرپرستی توزیع خواهد شد.

در فدراسیون تیراندازی نیز مبلغ ۱۲ میلیارد ریال به حساب فدراسیون واریز شده است. از این مبلغ، ۴۰۰ میلیون تومان به هانیه رستمیان و ۴۰۰ میلیون تومان به وحید گل‌خندان، هر دو به دلیل کسب مدال برنز، پرداخت می‌شود. ۴۰۰ میلیون تومان دیگر نیز طبق نظر و صلاحدید فدراسیون به کادر فنی و سرپرستی اختصاص خواهد یافت.

بر اساس مصوبه هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک، پاداش پای سکوی مدال‌آوران بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا برای مدال طلا ۳ میلیارد تومان، مدال نقره یک میلیارد تومان و مدال برنز ۴۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

همچنین ۵۰ درصد مبلغ کل پاداش مدال‌آوران به عنوان پاداش کادر فنی و سرپرستی در نظر گرفته شده است. این مبلغ به حساب فدراسیون‌ها واریز می‌شود تا با نظر و صلاحدید آنها میان اعضای کادر فنی و سرپرستی توزیع شود.

بیشتر بخوانید: حذف تلخ غلامرضا فرخی؛ شانس مدال برنز هم از دست رفت

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید