پزشکیان: تقویت پیوند‌های همگرایی با امت اسلامی را وظیفه راهبردی تلقی می‌کنیم
پزشکیان: تقویت پیوند‌های همگرایی با امت اسلامی را وظیفه راهبردی تلقی می‌کنیم

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت گفت: تقویت پیوند‌های اخوت و همگرایی با امت اسلامی را وظیفه‌ای دینی و راهبردی تلقی می‌کنیم. باشگاه خبرنگاران جوان – مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز -چهارشنبه ۱۴ خردادماه- در تماس تلفنی با شیخ مشعل الاحمد الجابر الصباح امیر کویت، فرا رسیدن عید سعید قربان را به […]

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت گفت: تقویت پیوند‌های اخوت و همگرایی با امت اسلامی را وظیفه‌ای دینی و راهبردی تلقی می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان – مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز -چهارشنبه ۱۴ خردادماه- در تماس تلفنی با شیخ مشعل الاحمد الجابر الصباح امیر کویت، فرا رسیدن عید سعید قربان را به دولت و ملت این کشور صمیمانه تبریک گفت و برای دولت و مردم این کشور آرزوی سعادت، سلامت و برکت مسئلت کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به جایگاه والای عید قربان در فرهنگ اسلامی، ابراز امیدواری کرد این مناسبت مبارک، منشأ تحکیم هرچه بیشتر وحدت، انسجام و برادری میان ملت‌های مسلمان و موجب گسترش خیر و برکت، صلح و امنیت در سراسر امت اسلامی شود.

پزشکیان با تأکید بر مشترکات دینی، فرهنگی و تاریخی ملت‌های مسلمان، اظهار داشت: ما بر اساس تعالیم نورانی اسلام و توصیه‌های نبی مکرم اسلام (ص)، همه کشور‌های اسلامی و مسلمانان جهان را برادر خود می‌دانیم و تقویت پیوند‌های اخوت و همگرایی با امت اسلامی را وظیفه‌ای دینی و راهبردی تلقی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی‌پناه غزه، خاطرنشان کرد: امیدواریم در سایه اتحاد و یکپارچگی امت اسلامی و با بهره‌گیری از فضای معنوی عید قربان، از تداوم این ظلم و جنایت جلوگیری شود و سرانجام شاهد پایان تجاوزگری‌ها و تحقق عدالت برای مردم فلسطین باشیم.

در این گفت‌وگوی تلفنی، امیر کویت نیز با تبریک عید سعید قربان به دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران، برای مردم ایران و تمامی ملت‌های مسلمان، آرزوی خیر، برکت، سلامتی و آرامش کرد.

امیر کویت با تأکید بر علاقه‌مندی کشورش به توسعه و تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که در پرتو همکاری و هماهنگی میان دو کشور، آینده‌ای روشن، پایدار و سازنده برای دو ملت رقم بخورد.

مشعل الاحمد الجابر الصباح همچنین تصریح کرد: آینده کشور‌های منطقه به‌ویژه در شرایط حساس کنونی، به هم پیوند خورده و مسیر صلح، دوستی، امنیت و توسعه تنها در سایه همبستگی، وحدت و هم‌افزایی میان کشور‌های اسلامی میسر خواهد بود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پزشکیان: تقویت پیوند‌های همگرایی با امت اسلامی را وظیفه راهبردی تلقی می‌کنیم
+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید