مسائل بیمه‌ای فعالان حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مشارکت ذینفعان رسیدگی می‌شود
مسائل بیمه‌ای فعالان حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مشارکت ذینفعان رسیدگی می‌شود

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: طبق رویه سازمان تأمین‌اجتماعی در تصمیم‌سازی مشترک و هم‌اندیشی با ذینفعان، مسائل بیمه‌ای افراد و مجموعه‌های فعال در حوزه‌های مختلف با همفکری ذینفعان آن حوزه پیگیری می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان ـ مصطفی سالاری در این جلسه بیان کرد: آمادگی شناسایی، پیگیری و حل و فصل مسائل بیمه‌ای مرتبط با فعالان حوزه […]

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: طبق رویه سازمان تأمین‌اجتماعی در تصمیم‌سازی مشترک و هم‌اندیشی با ذینفعان، مسائل بیمه‌ای افراد و مجموعه‌های فعال در حوزه‌های مختلف با همفکری ذینفعان آن حوزه پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ مصطفی سالاری در این جلسه بیان کرد: آمادگی شناسایی، پیگیری و حل و فصل مسائل بیمه‌ای مرتبط با فعالان حوزه میراث فرهنگی را در مشارکت با آنان داریم.

وی افزود: البته بخشی از موضوعات و مطالبات، نیازمند تغییرات قانونی و یا همکاری و تعامل با دستگاه‌ها و بخش‌های دیگر است که تعامل و پیگیری بیشتری نیاز دارد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با بیان اینکه راهکار‌های لازم مرتبط با موضوعات مطرح شده در این جلسه از جمله مشکلات بیمه‌ای هتلداران و شاغلان در اماکن گردشگری و اقامتی، مسائل بیمه‌ای هنرمندان صنایع دستی و گسترش آن، گردشگری سلامت، تدوین مقررات مربوط به کسب‌کار‌های نوین، استارتاپ‌ها و فریلنسر‌ها در دستور کار سازمان قرار خواهد گرفت.
سالاری در پایان گفت: کارگروهی مشترک در راستای بررسی و حل مسائل مطرح شده از طریق هم‌اندیشی و تصمیم‌سازی مشارکتی با محوریت سازمان و وزارتخانه مربوطه تشکیل می‌شود.

منبع: روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید