هواپیمای ایرباس A319 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، این روز‌ها در آشیانه شماره یک تحت عملیات A Check قرار دارد. باشگاه خبرنگاران جوان – محمدرضا حسن‌بوذری، معاون مهندسی و تعمیرات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: از بهمن ماه سال ۱۴۰۳ تا شهریورماه سال جاری ضمن انجام بررسی‌های کامل بدنه (Fuselage)، هر سه ارابه فرود هواپیما […]


هواپیمای ایرباس A319 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، این روز‌ها در آشیانه شماره یک تحت عملیات A Check قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان – محمدرضا حسن‌بوذری، معاون مهندسی و تعمیرات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: از بهمن ماه سال ۱۴۰۳ تا شهریورماه سال جاری ضمن انجام بررسی‌های کامل بدنه (Fuselage)، هر سه ارابه فرود هواپیما A319 تعویض و چک شده است. با توجه به ساعات و سیکل پروازی، این چک جزء چک‌های سنگین محسوب می‌شود و علاوه بر بدنه، بال‌ها، موتور‌ها و ارابه فرود، سایر اجزای هواپیما نیز به‌طور کامل تحت بازبینی قرار گرفته‌اند. تاکنون حدود ۷۰ درصد از کار به پایان رسیده و پیش‌بینی می‌شود در مدت یک هفته آینده این هواپیما آماده پرواز شود.

معاون مهندسی و تعمیرات هما در توضیح فعالیت‌های آشیانه شماره یک افزود: انواع هواپیما‌های پهن‌پیکر و بدنه باریک از جمله بوئینگ، ایرباس و ATR در این آشیانه تحت چک‌های مختلف قرار می‌گیرند. مدت زمان انجام چک نیز بسته به نوع آن متفاوت است؛ برای مثال، A Check معمولاً حدود یک هفته زمان می‌برد، اما چک‌های سنگین‌تر همچون C Check و S Check، که شامل بازبینی جزئیات بیشتر و استفاده گسترده از تست‌های غیرمخرب (NDT) هستند، ممکن است بین یک تا دو ماه زمان ببرد.

او ادامه داد: در هواپیما‌های بزرگی مانند بوئینگ ۷۴۷، به دلیل تعداد بیشتر موتور‌ها و ارابه‌های فرود، زمان بیشتری صرف چک می‌شود.

حسن‌بوذری در پایان درباره مسیر‌های پروازی این نوع هواپیما گفت: این هواپیما‌ها برای پرواز‌های منطقه‌ای بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودآور هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید