کاهش کیفیت هوا در نواحی شرقی کشور تا ۵ روز آینده
کاهش کیفیت هوا در نواحی شرقی کشور تا ۵ روز آینده

طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و شرق خراسان جنوبی در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: امشب در جنوب سیستان و بلوچستان، […]


طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و شرق خراسان جنوبی در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: امشب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان، ارتفاعات هرمزگان و برخی نقاط استان فارس رشد ابرهای همرفتی رگبار باران ،رعد و برق و وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: روز شنبه(۱۵ شهریور) پیش بینی شده که در شمال آذربایجان غربی ، برخی نقاط در سواحل دریای خزر، ارتفاعات استان البرز نیز شاهد افزایش ابر و بارش پراکنده باران باشیم.

او بیان کرد: در روز یکشنبه و دوشنبه(۱۶ و ۱۷ شهریور) نیز در غرب سواحل دریای خزر، افزایش ابر و بارش پراکنده خواهیم داشت.

وی افزود: از جمعه تا یکشنبه(۱۴ تا ۱۶ شهریور) در ساعات بعد از ظهر در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و در جنوب و نوار غربی استان فارس، افزایش ابر و احتمال رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست و طی این مدت در سایر نقاط کشور آسمانی صاف تا کمی ابری پیش بینی می‌شود.

وی توضیح داد: طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و شرق خراسان جنوبی در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

ضیائیان توضیح داد: همچنین طی سه روز آینده جنوب و شرق خلیج فارس تنگه هرمز دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید