آغاز طرح تعویض ۱۴۰ هزار دستگاه کولر‌های آبی قدیمی
آغاز طرح تعویض ۱۴۰ هزار دستگاه کولر‌های آبی قدیمی

آغاز فاز نخست طرح ملی جایگزینی الکتروموتور و پمپ کولر‌های آبی فرسوده با موتور‌های BLDC و پمپ‌های کم‌مصرف در کشور فردا، یکشنبه ۱۶ شهریور برگزار می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور –  آیین آغاز اجرای فاز نخست امحا و اسقاط الکتروموتور‌های فرسوده در طرح ملی جایگزینی الکتروموتور و پمپ کولر‌های آبی فرسوده با موتور‌های BLDC […]


آغاز فاز نخست طرح ملی جایگزینی الکتروموتور و پمپ کولر‌های آبی فرسوده با موتور‌های BLDC و پمپ‌های کم‌مصرف در کشور فردا، یکشنبه ۱۶ شهریور برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور –  آیین آغاز اجرای فاز نخست امحا و اسقاط الکتروموتور‌های فرسوده در طرح ملی جایگزینی الکتروموتور و پمپ کولر‌های آبی فرسوده با موتور‌های BLDC و پمپ‌های کم‌مصرف در کشور با حضور علیرضا پرنده مطلق، معاون فنی و مهندسی ساتبا، فردا، یکشنبه ۱۶ شهریور برگزار می‌شود.

در این آیین ۳۰۰ دستگاه موتور قدیمی کولر‌های آبی به‌طور رسمی امحا و از چرخه مصرف خارج خواهد شد.

این اقدام بخشی از برنامه جایگزینی ۱۴۰ هزار دستگاه الکتروموتور و پمپ کولر آبی با انواع موتور BLDC و پمپ آب کم‌مصرف در سطح کشور است که پیش‌بینی می‌شود با اجرای کامل آن، ۷۷ مگاوات از توان مصرفی شبکه کاهش یافته و سالانه ۱۸۸ میلیون کیلووات‌ساعت انرژی برق صرفه‌جویی شود.

به گفته علیرضا پرنده مطلق معاون فنی و مهندسی ساتبا، تاکنون بیش از ۲۰۰۰ دستگاه موتور و پمپ قدیمی با نمونه‌های BLDC و کم‌مصرف جایگزین شده که نتیجه آن کاهش یک مگاوات توان مصرفی در شبکه برق بوده است.

این پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی و در قالب «بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست» اجرا می‌شود و بازگشت سرمایه آن از طریق انتشار و معامله گواهی صرفه‌جویی انرژی برق در بورس انرژی ایران تحقق خواهد یافت.

شایان ذکر است این طرح به‌عنوان اولین پروژه بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در حوزه منازل مسکونی شناخته می‌شود و اجرای آن می‌تواند الگویی برای توسعه طرح‌های مشابه در بخش خانگی باشد. به گزارش روابط عمومی، در ادامه اجرای طرح به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که فرآیند ثبت‌نام مردمی برای تعویض الکتروموتور و پمپ‌های قدیمی آغاز شود تا خانوار‌ها بتوانند با سهولت بیشتری از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

همچنین در آینده نزدیک، مردم خواهند توانست با مشارکت در اجرای طرح‌های بهره‌وری انرژی، گواهی صرفه‌جویی انرژی دریافت کرده و از منافع آن بهره‌مند شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید