آغاز عملیات اجرایی ۸ کیلومتر از قطعه سوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال
آغاز عملیات اجرایی ۸ کیلومتر از قطعه سوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: قطعه سوم نیاز به ۱۲۰ همت منابع مالی دارد که بعد از تاییده محیط زیست ۸ کیلومتر از این قطعه را شروع خواهیم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: قطعه سوم آزاد […]


معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: قطعه سوم نیاز به ۱۲۰ همت منابع مالی دارد که بعد از تاییده محیط زیست ۸ کیلومتر از این قطعه را شروع خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: قطعه سوم آزاد راه تهران – شمال به طول ۵۲ کیلومتر  چند مشکل جدی دارد که باید آنها را حل وفصل کنیم که یکی از آنها منابع مالی  است.

وی ادامه داد: حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی می خواهد که این قطعه اجرایی شود.

او بیان کرد: در حال حاضر دو واریانت به محیط زیست معرفی کرده ایم و اقدامات اولیه در این زمینه در حال انجام است و ۱۴ جلسه داشته ایم و تا یک ماه آینده  نظر خود در خصوص این واریانت اعلام کنند  و هرکدام را تایید کردند ۸ کیلومتر از آن را امسال اجرایی را شروع کنیم .

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید