خروج ۱.۵ میلیارد دلار ارز برای تامین کسری گندم کشور
خروج ۱.۵ میلیارد دلار ارز برای تامین کسری گندم کشور

رئیس بنیاد ملی گندمکاران پرداخت ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران را تکذیب کرد و افزود: ۹۷ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و ۳ درصد وجه گندم به سبب مسائل بیمه بلوکه شده است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – عطاالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: استمرار تاخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی گندم منجر به […]


رئیس بنیاد ملی گندمکاران پرداخت ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران را تکذیب کرد و افزود: ۹۷ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و ۳ درصد وجه گندم به سبب مسائل بیمه بلوکه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – عطاالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: استمرار تاخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی گندم منجر به انصراف برخی کشاورزان از کشت گندم خواهد شد، همچنین کشاورزان دیم کار بارش ها را از دست می دهند چراکه هر روز تاخیر در کاشت به ضرر کشاورزان تمام می شود.

وی پرداخت ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران را تکذیب کرد و افزود: ۹۷ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و ۳ درصد وجه گندم به سبب مسائل بیمه بلوکه شده است.

هاشمی ادامه داد: امسال برای کسری نیاز کشور باید ۴.۵ میلیون تن گندم تامین کنیم که این میزان نیاز به تامین این میزان با احتساب هزینه های جانبی ۱.۵ دلار ارز از کشور خارج می شود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران نیاز گندم سالانه کشور را ۱۲.۵ میلیون تن اعلام کرد و گفت: با آزادسازی قیمت و یکسان سازی نرخ آرد و نان، حداکثر نیاز گندم کشور ۱۰.۵ میلیون تن خواهد بود، همچنین خروج یک میلیون نفر اتباع از کشور بر میزان مصرف گندم اثر گذار خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید