فینالیست شدن ۴ روئینگ‌سوار ایران در آسیا
فینالیست شدن ۴ روئینگ‌سوار ایران در آسیا

ملی‌پوشان کشورمان در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا راهی فینال شدند. باشگاه خبرنگاران جوان – مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا از امروز پنج‌شنبه ۲۴ مهرماه در هایفونگ ویتنام آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف حریفان رفتند. مهسا جاور و فاطمه مجلل در گروه اول دونفره سنگین‌وزن از ساعت ۶ صبح به مصاف حریفانی از سنگاپور، ازبکستان […]


ملی‌پوشان کشورمان در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا راهی فینال شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا از امروز پنج‌شنبه ۲۴ مهرماه در هایفونگ ویتنام آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف حریفان رفتند.

مهسا جاور و فاطمه مجلل در گروه اول دونفره سنگین‌وزن از ساعت ۶ صبح به مصاف حریفانی از سنگاپور، ازبکستان و هند رفتند و در جایگاه دوم ایستادند و به فینال رسیدند.

زینب نوروزی و کیمیا زارع در دونفره سبک وزن بانوان از ساعت ۶:۴۰ با حریفانی از اندونزی، ویتنام، تایلند و هنگ‌کنگ به رقابت پرداختند و با قرارگرفتن در جایگاه اول به فینال رسیدند.

امیرحسین محمودپور و امیررضا عبدالی در دونفره سبک‌وزن آقایان از ساعت ۶:۵۰ در گروه اول با حریفانی از کویت، قزاقستان و فیلیپین به رقابت پرداختند و به فینال رسیدند.

امیرحسین محمودپور از ساعت ۵:۵۰ صبح به مصاف حریفانی از تایلند، کره جنوبی، کره شمالی و چین تایپه رفت و در جایگاه دوم قرار گرفت و به فینال صعود کرد.

فینال این ماده‌ها روز شنبه ۲۶ مهرماه برگزار می‌شود.

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید