ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز دوشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور خواهیم بود. باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، اظهار داشت: طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت. وی ادامه داد: یکشنبه در مناطقی از غرب و شمال غرب کشور […]


مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز دوشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور خواهیم بود.

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، اظهار داشت: طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت.

وی ادامه داد: یکشنبه در مناطقی از غرب و شمال غرب کشور و دوشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان، در ساعات بعد از ظهر وزش باد شدید و گرد و خاک رخ خواهد داد.

او بیان کرد: روز دوشنبه با عبور موج کم‌دامنه سطوح میانی جو از شمال کشور، در استان‌های ساحلی دریای خزر و شمال خراسان شمالی، افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی سه روز آینده خلیج فارس و روز دوشنبه دریای خزر مواج خواهد بود.”

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید