مرحوم محمد کاسبی کاسب آخرت بود + فیلم
مرحوم محمد کاسبی کاسب آخرت بود + فیلم

حجت‌الاسلام موسوی مطلق گفت: هنر مرحوم محمد کاسبی این بود که کاسب آخرت بود و مواضع و ابراز ارادت‌هایش در جهت دنیایش نبود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی – حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس موسوی مطلق، استاد حوزه علمیه در حاشیه نکوداشت چهلمین روز درگذشت زنده‌یاد محمد کاسبی، از اعتقادات این هنرمند مردمی گفت و تاکید […]


حجت‌الاسلام موسوی مطلق گفت: هنر مرحوم محمد کاسبی این بود که کاسب آخرت بود و مواضع و ابراز ارادت‌هایش در جهت دنیایش نبود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی – حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس موسوی مطلق، استاد حوزه علمیه در حاشیه نکوداشت چهلمین روز درگذشت زنده‌یاد محمد کاسبی، از اعتقادات این هنرمند مردمی گفت و تاکید کرد: هنر مرحوم محمد کاسبی این بود که کاسب آخرت بود و این مواضع و ابراز ارادت‌هایش در جهت دنیایش نبود. یعنی ایشان به گونه‌ای نبود که با دفاع از نظام، ولایت فقیه، حضرت آقا، خون شهدا، احترام به پرچم و اهل بیت (ع) بخواهد کاسبی کند. اعتقاد او این بود و پای اعتقاداتش هم ایستاد.

کد ویدیو

حجت‌الاسلام موسوی مطلق با بیان اینکه تشخیص مرحوم محمد کاسبی صحیح بود و عاقبت بخیر شد، افزود: بعضی‌ها ابتدا مسیر را صحیح تشخیص می‌دهند، اما بعد منحرف می‌شوند. اما ایشان تا روز آخر ایستاد و با شجاعت کامل هم دفاع کرد؛ یعنی احتیاط و ملاحظه نداشت؛ بنابراین محمد کاسبی به معنای واقعی کلمه هنرمندِ مومنِ معتقد با اخلاق حرفه‌ای بود، که تا لحظه آخر از اعتقاداتش دفاع کرد. یعنی در مکتب هنر این موضوع را یاد گرفته بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید