فصل جدید برنامه هنری «مرصع» روی آنتن شبکه چهار
فصل جدید برنامه هنری «مرصع» روی آنتن شبکه چهار

مجله هنری شبکه چهار سیما با عنوان «مرصع» و با میزبانی محمد نیک‌دل، از شبکه چهار در حال پخش است. باشگاه خبرنگاران جوان – مجله هنری شبکه چهار سیما با عنوان «مرصع» و با میزبانی محمد نیک‌دل، از شبکه چهار در حال پخش است.این مجله تصویری به ارائه تازه‌ترین اخبار و رویدادهای هنری می‌پردازد و […]


مجله هنری شبکه چهار سیما با عنوان «مرصع» و با میزبانی محمد نیک‌دل، از شبکه چهار در حال پخش است.

باشگاه خبرنگاران جوان مجله هنری شبکه چهار سیما با عنوان «مرصع» و با میزبانی محمد نیک‌دل، از شبکه چهار در حال پخش است.این مجله تصویری به ارائه تازه‌ترین اخبار و رویدادهای هنری می‌پردازد و در بخش‌های مختلف میزبان چهره‌ها و فعالان حوزه هنر است.

محمد نیک دل، تهیه‌کننده «مرصع»، درباره ساختار این برنامه گفت: این مجموعه یک مجله فرهنگی ـ هنری است و از صاحب‌نظران حوزه‌ه هنر دعوت به گفتگو می‌کند.

وی تصریح کرد: مرور رویدادهای هفته گذشته و همچنین اطلاع‌رسانی درباره برنامه‌های هنری پیشِ‌رو از بخش‌های ثابت «مرصع» خواهد بود.

این برنامه در انتخاب موضوع گفتگو اول به رویدادها و در بخش دوم میزبان گفتگوهای عمیق هنری است.

حسین مسافر آستانه و امین اشرفی (تئاتر)، محمدنژاد (طراح گرافیک و تصویر)، سید نوید بی‌بی‌شهربانویی (طراح گرافیک، نقاش و مدرس)، سیاوش ستاری (رئیس مرکز یونیمای ایران)، سید محمدعلی صدری‌نیا (کارگردان و مستندساز) و بهنام زنگی (مدیر مؤسسه فرهنگی هنری صبا) از جمله میهمانان فصل قبل این برنامه بوده اند.

تهیه‌کننده برنامه افزود: بسته به موضوع، امکان حضور دو مهمان نیز وجود دارد تا گفت‌وگوها از زاویه‌های مختلف دنبال شود. گزارش تصویری رویدادهای هنری هفته گذشته و بررسی برنامه‌های هفته پیش‌رو نیز در قالب آیتم «مجله تصویری رویدادها» پخش خواهد شد.

در همین ارتباط، تولید و پخش برنامه‌هایی با محوریت فرهنگ و هنر در رسانه ملی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا این آثار می‌توانند هم حافظ هویت فرهنگی باشند و هم نقش مؤثری در ارتقای سلیقه هنری جامعه ایفا کنند. پرداختن به دغدغه‌های هنرمندان، حمایت از جریان‌های اصیل فرهنگی و آگاهی‌بخشی درباره رویدادهای هنری، به تقویت پیوند میان مخاطبان و خالقان آثار فرهنگی کمک می‌کند. چنین برنامه‌هایی فضایی فراهم می‌کنند تا هنر و اندیشه در سطح گسترده‌تری دیده و شنیده شود و در نتیجه، کیفیت گفت‌وگوی فرهنگی در جامعه ارتقا یابد.

«مرصع» با مدت‌زمان حدود ۸۰ دقیقه، جمعه هر هفته ساعت ۲۲:۳۰ به‌صورت زنده از شبکه چهار سیما روانه آنتن می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید