کشتی‌گیران آذربایجان و روسیه در دومین مسابقه رنکینگ UWW قهرمانان وزن ۷۹ کیلوگرم سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۵ جهان را مغلوب کردند؛ دژی‌یف همچنین مانع از سکونشینی دارنده ۴ نشان طلای جهان و ۲ برنز المپیک شد. به گزارش خبرگزاری آنا، حالا دیگر باید ابراگیم کادی‌یف و آرسنی دژی‌یف را در زمره مدعیان جدی وزن ۸۶ […]

کشتی‌گیران آذربایجان و روسیه در دومین مسابقه رنکینگ UWW قهرمانان وزن ۷۹ کیلوگرم سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۵ جهان را مغلوب کردند؛ دژی‌یف همچنین مانع از سکونشینی دارنده ۴ نشان طلای جهان و ۲ برنز المپیک شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، حالا دیگر باید ابراگیم کادی‌یف و آرسنی دژی‌یف را در زمره مدعیان جدی وزن ۸۶ کیلوگرم جهان بعد از رفتن دیوید تیلور آمریکایی و حسن یزدانی به عنوان مدعیان سنتی این وزن، قلمداد کرد که در کنار نماینده ایران در این وزن و زاهید والنسیایی که طلای این وزن جهان در مسابقات ۲۰۲۵ زاگرب به دست آورد، در جهانی منامه برای مدال در رقابت خواهند بود.

ابراگیم کادی‌یف که در مسابقات جهانی کرواسی هم کشتی نزدیکی با کامران قاسم‌پور گرفت و به دلیل شکست نماینده ایران در نیمه‌نهایی به زاهید والنسیا، از دور رقابت‌ها حذف شد، مدال طلای دومین مسابقه رنکینگ را به دست آورد.
او در این رقابت‌ها هم آرسنی دژی‌یف را برد و هم کایل دِیک مدعی سابق وزن ۷۴ و ۷۹ کیلوگرم و در فینال هم کشتی‌گیر یونانی که چند ماه قبل طلای ۷۹ کیلوگرم جهان را از آن خود کرد.

تنها شکست آرسنی دژی‌یف در آلبانی، باخت نزدیک ۳-۲ به کادی‌یف بود، اما او توانست اخمد عثمانوف قهرمان سال ۲۰۲۳ وزن ۷۹ کیلوگرم جهان را شکست دهد. ضمن اینکه او هم کایل دِیک آمریکایی را مغلوب کرد. دژی‌یف چند ماه قبل با شکست کامران قاسم‌پور، قهرمان مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض شده بود.

عملکرد این دو کشتی‌گیر روس و آذربایجانی در تورنمنت رنکینگ آلبانی به این شرح است:

ابراگیم کادی‌یف
عضو تیم ملی روسیه در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب دور اول ۱۰-صفر شان جونز از پورتوریکو را برد. دور دوم ۱۱-۴ کایل دِیک آمریکایی را مغلوب کرد. در ادامه ۶-یک از سد هموطنش خیدیر سایپودینوف کشتی‌گیر روسی از بحرین گذشت و سپس آرسنی دژی‌یف حریفش از آذربایجان را ۳-۲ برد.
در فینال این رقابت‌ها هم کادی‌یف ۱۵-۴ گئورگیوس کوگیومتسیدیس یونانی قهرمان وزن ۷۹ کیلوگرم سال ۲۰۲۵ جهان از یونان را برد و به مدال طلا رسید.

آرسنی دژی‌یف
این کشتی‌گیر آذربایجانی که دور اول استراحت کرده بود، دور دوم ۳-یک اخمد عثمانوف قهرمان سال ۲۰۲۳ وزن ۷۹ کیلوگرم جهان را شکست داد. دور بعد ولادیمری گامکرلیدزه گرجستانی را ۶-۴ از پیش رو برداشت.
او در نیمه‌نهایی ۳-۲ به ابراگیم کادی‌یف روس باخت و در دیدار رده‌بندی این وزن ۴-یک کایل دِیک آمریکایی را برد و صاحب نشان برنز دومین مسابقه رنک‌دار سال ۲۰۲۶ شد.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید