به گزارش “ورزش سه”، گواردیولا قبل از بازی حساس مقابل لیورپول گفت: اگر رودری خوشحال نیست، می‌تواند با مدیر ورزشی صحبت کند و برود.  پپ گواردیولا ابراز امیدوار کرد که رودریگو هرناندز تا حد امکان در تیم بماند اما خاطرنشان کرد که اگر فوتبالیستی خوشحال نباشد، آزاد است که جدا شود و هیچ‌کس نمی‌تواند فرصت […]

به گزارش “ورزش سه”، گواردیولا قبل از بازی حساس مقابل لیورپول گفت: اگر رودری خوشحال نیست، می‌تواند با مدیر ورزشی صحبت کند و برود. 

پپ گواردیولا ابراز امیدوار کرد که رودریگو هرناندز تا حد امکان در تیم بماند اما خاطرنشان کرد که اگر فوتبالیستی خوشحال نباشد، آزاد است که جدا شود و هیچ‌کس نمی‌تواند فرصت بازی در رئال مادرید را رد کند.

در هفته‌های اخیر، رودری با وجود اینکه یک سال از قراردادش باقی مانده، گزینه پیوستن به رئال مادرید در پایان فصل را رد نکرده است. گواردیولا پیش از بازی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی مقابل لیورپول اعتراف کرد: هیچ بازیکنی پیشنهاد بازی در رئال مادرید را رد نمی‌کند.

2438035

سرمربی کاتالان اضافه کرد: آرزوی من همیشه این بوده که رودری تا حد امکان در باشگاه بماند چون او بازیکنی باورنکردنی است اما هر کسی درباره زندگی خودش تصمیم می‌گیرد. اگر بازیکنی خوشحال نباشد می‌تواند برود اما اگر شاد است، که فکر می‌کنم هست، همه چیز مثل قبل پیش می‌رود. اگر او خوشحال نباشد می‌تواند با مدیر ورزشی صحبت کند، پیشنهادی متناسب با کیفیتش را بپذیرد و برود. من می‌دانم باشگاه چه می‌خواهد، آن‌ها خواهان ماندن رودری هستند. من همیشه نسبت به این موضوع مثبت‌نگر بوده‌ام اما در نهایت واقعاً نمی‌دانم چه می‌شود.

برنده توپ طلای ۲۰۲۴ از سال ۲۰۱۹ در سیتی حضور دارد و از آن زمان تاکنون تمام عناوین ممکن از جمله چهار قهرمانی لیگ برتر و یک لیگ قهرمانان را به دست آورده است که در فینال آن مسابقات مقابل اینترمیلان گل پیروزی‌بخش را به ثمر رساند.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید