باشگاه چلسی رسماً از جذب امیلیانو مارتینس، دروازهبان تیم ملی آرژانتین، از استون ویلا خبر داد. این دروازهبان ۳۳ ساله که همراه با آرژانتین در سال ۲۰۲۲ قهرمان جام جهانی شده، با امضای قراردادی سهساله به جمع آبیهای لندن اضافه شد. مارتینس پس از نهایی شدن انتقالش گفت: «از حضور در این باشگاه بسیار خوشحالم. […]
باشگاه چلسی رسماً از جذب امیلیانو مارتینس، دروازهبان تیم ملی آرژانتین، از استون ویلا خبر داد. این دروازهبان ۳۳ ساله که همراه با آرژانتین در سال ۲۰۲۲ قهرمان جام جهانی شده، با امضای قراردادی سهساله به جمع آبیهای لندن اضافه شد.
مارتینس پس از نهایی شدن انتقالش گفت: «از حضور در این باشگاه بسیار خوشحالم. آمدن به چلسی برای من و خانوادهام تصمیم بسیار آسانی بود و واقعاً از این انتقال هیجانزدهام. بیصبرانه منتظرم کارم را شروع کنم. میخواهم در اینجا موفق باشم. من کسی هستم که در هر کاری که انجام میدهم، فقط به دنبال پیروزی هستم و میخواهم این روحیه را به چلسی بیاورم؛ چون این باشگاهی است که برای کسب جامها میجنگد و فکر میکنم دو طرف کاملاً با یکدیگر هماهنگ هستند. من با تمام وجود بازی میکنم و همه چیزم را در زمین میگذارم. در هر مسابقه و هر جلسه تمرینی ۱۰۰ درصد توانم را به کار میگیرم تا باعث افتخار باشگاه، همتیمیها و هواداران شوم.»

مارتینس فوتبالش را از آکادمی ایندیپندینته آغاز کرد و در آگوست ۲۰۱۰، در ۱۷سالگی، راهی آرسنال شد. او پس از چند دوره حضور قرضی برای کسب تجربه در تیمهای مختلف، در فصل ۲۰-۲۰۱۹ فرصت حضور ثابت در ترکیب آرسنال را به دست آورد. مارتینس در ۱۱ بازی پایانی آن فصل دروازهبان اصلی توپچیها بود و همراه این تیم جام حذفی انگلیس را فتح کرد. او فصل بعد نیز با آرسنال قهرمان سوپرجام انگلیس شد و سپس در سپتامبر ۲۰۲۰ به استون ویلا پیوست.
مارتینس در دوران حضورش در استون ویلا به یکی از برترین دروازهبانهای فوتبال جهان تبدیل شد. او طی شش فصل ۲۵۶ بازی برای این تیم انجام داد و در ماه می نیز به همراه ویلا قهرمان لیگ اروپا شد.
دروازهبان جدید چلسی نخستین بازی ملی خود را در ژوئن ۲۰۲۱ برای آرژانتین انجام داد و از آن زمان به انتخاب اول درون دروازه آلبیسلسته تبدیل شد. مارتینس تاکنون ۶۷ بازی ملی انجام داده و همراه آرژانتین دو بار در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ قهرمان کوپا آمریکا شده است. او همچنین در سال ۲۰۲۲ جام جهانی را بالای سر برد.
عملکرد درخشان مارتینس در سالهای اخیر باعث شد که در مراسم توپ طلای سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ جایزه یاشین را بهعنوان بهترین دروازهبان جهان دریافت کند.
همچنین بخوانید: شکار بزرگ منچسترسیتی؛ ستاره چلسی راضی شد
این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.



































