تاریخ می‌گوید؛ پرسپولیس در هفته پنجم می‌برد استقلال مساوی می‌کند!
تاریخ می‌گوید؛ پرسپولیس در هفته پنجم می‌برد استقلال مساوی می‌کند!

تیم‌های استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم مسابقات لیگ برتر در حالی آماده رویارویی با یکدیگر می‌شوند که دربی پایتخت نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر دورتر از تهران در شهر اصفهان برگزار خواهد شد. اما نگاهی به نتایج دو تیم در هفته‌های پنجم رقابت‌های لیگ برتر طی ۵ فصل اخیر نشان می‌دهد تیم پرسپولیس توانسته […]

تیم‌های استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم مسابقات لیگ برتر در حالی آماده رویارویی با یکدیگر می‌شوند که دربی پایتخت نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر دورتر از تهران در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

اما نگاهی به نتایج دو تیم در هفته‌های پنجم رقابت‌های لیگ برتر طی ۵ فصل اخیر نشان می‌دهد تیم پرسپولیس توانسته با کسب ۲ برد و سه مساوی در قیاس با استقلال که ۵ مساوی متوالی در این سالها در هفته‌های پنجم به دست آورده از این نظر شرایط بهتری را از خود نشان بدهد.

اینکه بسیاری از کارشناسان بر این اعتقادند تیم‌های لیگ برتری بعد از گذشت ۴ تا ۵ هفته به آن هماهنگی و شرایط لازم برای کسب موفقیت در ادامه رقابت‌ها دست پیدا می‌کنند یکی از فاکتورهایی است که می‌توان آن را به نتایج تیم‌ها در هفته پنجم ربط داد.

در اینجا نگاهی می‌کنیم به نتایج پرسپولیس و استقلال در لیگ‌های بیست و یکم تا بیست و پنجم.

لیگ بیست و یکم

استقلال در لیگ برتر بیست و یکم در هفته پنجم در تاریخ بیست و هشتم آبان ۱۴۰۰ به نتیجه بدون گل با نساجی دست پیدا کرد. پرسپولیس هم در همان روز و در همان هفته مقابل مس رفسنجان تن به تساوی یک بر یک داد.

لیگ بیست و دوم

در لیگ برتر بیست و دوم ابتدا پرسپولیس روز ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ به مصاف هوادار رفت و این تیم را با نتیجه سه بر یک از پیش رو برداشت و فردای آن روز ۱۵ شهریور ۴۰۱ استقلال مقابل پیکان با نتیجه تساوی بدون گل متوقف شد.

لیگ بیست و سوم

در هفته پنجم لیگ برتر بیست و سوم دربی پایتخت با حضور سرمربیان ایرانی یعنی یحیی گل محمدی و جواد نکونام در تاریخ بیست و سوم آذر ماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد که حالا و با گذشت نزدیک به سه سال از آن تاریخ بار دیگر چنین شرایطی برای هر دو تیم در حال تکرار شدن است. آن مسابقه نیز با نتیجه تساوی یک بر یک و گل‌های کوین یامگا از روی نقطه پنالتی و امید عالیشاه با تساوی و تقسیم امتیازات به پایان رسید.

دربی تهران

لیگ بیست و چهارم

در رقابت‌های لیگ برتر بیست و چهارم استقلال در هفته پنجم در دیدار مقابل نساجی به تساوی پرگل دو بر دو دست یافت اما در همان روز یعنی سی‌ام شهریور پرسپولیس با نتیجه ۲ بر ۰ آلومینیوم اراک را شکست داد تا در هفته پنجم برنده زمین مسابقه را ترک کرده باشد.

لیگ بیست و پنجم

لیگ برتر بیست و پنجم هم بار دیگر یک تساوی در هفته پنجم را برای استقلال در پی داشت. وقتی استقلالی‌ها در تاریخ چهارم مهرماه ۱۴۰۴ مقابل شمس آذر به تساوی یک بر یک دست پیدا کردند یک روز قبل از آن و در سوم مهرماه ۱۴۰۴ پرسپولیس هم مقابل ملوان تن به تساوی بدون گل داده بود تا در هفته پنجم موفق به پیروزی نشود.

امتیازگیری بهتر پرسپولیس

با نگاهی اجمالی به نتایج دو تیم سرخابی در ۵ فصل اخیر در هفته پنجم استقلال با ۵ مساوی در آن هفته‌ها ۵ امتیاز کسب کرده و پرسپولیس با دو برد و سه مساوی ۹ امتیاز برای خود به ارمغان آورده است.

یادآور می شود؛ رقابت تیم‌های سرخابی پایتخت در چارچوب دربی ۱۰۷ امشب و ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: نتایج استقلال و پرسپولیس در همه دربی‌های شهریور؛ پرسپولیس به ۶تایی‌ها می‌نازد، استقلال به فرهاد مجیدی

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید