مهاجم سوئدی در عرض سه دقیقه بریس کرد و تعداد گل‌هایش در این فصل را در هفته سوم به فصل گذشته رساند. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، در هفته سوم لیگ برتر انگلیس، الکساندر ایساک با ثبت 2 گل مقابل ایپسویچ تاون نه تنها اولین 2 گله خود را با پیراهن لیورپول به […]

مهاجم سوئدی در عرض سه دقیقه بریس کرد و تعداد گل‌هایش در این فصل را در هفته سوم به فصل گذشته رساند.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، در هفته سوم لیگ برتر انگلیس، الکساندر ایساک با ثبت 2 گل مقابل ایپسویچ تاون نه تنها اولین 2 گله خود را با پیراهن لیورپول به ثبت رساند، بلکه آمار گل‌هایش در فصل جاری را به عدد 3 رساند؛ دقیقاً به اندازه کل فصل گذشته. این عملکرد، نشانه‌ای روشن از بازگشت مهاجم سوئدی به فرم مطلوب و آغاز فصلی امیدوارکننده تحت هدایت آندونی ایرائولاست.

فصل گذشته برای ایساک، دشوار و بود. انتقال ۱۲۵ میلیون پوندی از نیوکاسل یونایتد در تابستان ۲۰۲۵ انتظارات عظیمی ایجاد کرد اما مصدومیت‌های پیاپی، از جمله مشکلات عضلانی و شکستگی پا، اجازه داد او تنها در ۱۴ بازی لیگ برتر به میدان برود و 3 گل به ثمر برساند. میانگین گلزنی او در آن فصل به یک گل در هر ۲۳۴ دقیقه کاهش یافت. در 2 فصل آخر حضورش در نیوکاسل به ترتیب ۲۱ و ۲۳ گل لیگ برتری زده و به یکی از خطرناک‌ترین مهاجمان اروپا تبدیل شده بود. فشار قیمت گزاف انتقال و کمبود بازی، اعتماد به نفس او را تحت تأثیر قرار داد و بسیاری نگران شدند مبادا سرمایه‌گذاری بزرگ لیورپول به نتیجه نرسد.

اما آغاز فصل جاری کاملاً متفاوت بوده است. ایساک در 3 بازی نخست لیگ، 3 گل به ثمر رسانده و میانگین یک گل در هر بازی را ثبت کرده. لیورپول تحت هدایت ایرائولا، 2 تساوی 2 بر 2 در هفته‌های اول داشت و نیاز مبرمی به پیروزی داشت. بازی مقابل ایپسویچ تاون در پورتمن رود، فرصتی بود تا مهاجم سوئدی نشان دهد موتور گلزنی‌اش دوباره روشن شده.

یکی از نکات کلیدی این شروع خوب، هماهنگی او با بازیکنان اطرافش به‌ ویژه کودی خاکپو است. خاکپو هر 3 گل ایساک در این فصل را ساخته. مثلث‌های هجومی با حضور ایساک، خاکپو و فلوریان ویرتز در سمت چپ، نویدبخش فوتبال سیال و مستقیم مورد نظر ایرائولا به نظر می‌رسد. ایرائولا پس از بازی تأکید کرد اگر ایساک سالم و در فرم باشد، بهترین عملکرد را رقم می‌زند اما خواسته‌های او فراتر از گل است و بر مشارکت جمعی تمرکز دارد.

از نظر آماری، ایساک در این 3 بازی حدود ۷ شوت به سمت دروازه داشته و ۵ مورد در چارچوب بوده است. نرخ تبدیل فرصت‌هایش بالا رفته و حرکت‌های پشت دفاعی‌اش دوباره به سطح دوران اوج در نیوکاسل نزدیک شده. هنوز ۲۶ سال و پتانسیل بازگشت به سطح ۲۰ تا ۲۵ گل در فصل را دارد؛ به‌ ویژه در سیستم ایرائولا برای بهره‌برداری از مهاجمان.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید