به گزارش زیرنویس، در ادامه رقابت‌های تیراندازی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، تیم میکس ایران در ماده تپانچه ۱۰ متر با ترکیب هانیه رستمیان و وحید گلخندان روی سکوی سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد. تیم ایران در مرحله مقدماتی عملکرد خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران در رقابت‌های بین‌المللی را […]

به گزارش زیرنویس، در ادامه رقابت‌های تیراندازی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، تیم میکس ایران در ماده تپانچه ۱۰ متر با ترکیب هانیه رستمیان و وحید گلخندان روی سکوی سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد.

تیم ایران در مرحله مقدماتی عملکرد خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران در رقابت‌های بین‌المللی را بهبود ببخشد. رستمیان و گلخندان در فینال نیز برای کسب مدال به رقابت پرداختند و در نهایت جایگاه سوم را به دست آوردند.

هانیه رستمیان پس از کسب این مدال درباره عملکرد خود در فینال گفت: در رشته میکس رقابت سختی بود و در مرحله مقدماتی عملکرد خیلی خوبی داشتیم و توانستیم رکورد ایران را در رقابت‌های بین‌المللی بهبود ببخشیم.

بانوی تیرانداز ایران ادامه داد: در مرحله فینال رقابت سختی داشتیم و کمی چالش داشتم، ولی در نهایت توانستیم به مدال برنز دست پیدا کنیم.

رستمیان که هنوز یک رقابت دیگر را در ناگویا پیش رو دارد، درباره هدف بعدی خود گفت: همچنان مسابقات تپانچه ۲۵ متر را در پیش دارم و از الان همه تمرکز من برای آن مسابقه است. امیدوارم در ۲۵ متر هم عملکرد خوبی داشته باشم و به آن نتیجه‌ای که می‌خواهم دست پیدا کنم.

به این ترتیب، تیراندازی ایران با مدال برنز رستمیان و گلخندان، یکی از مدال‌های کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا را به نام خود ثبت کرد؛ رستمیان حالا باید خود را برای رقابت در تپانچه ۲۵ متر آماده کند.

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید