واکنش آذری جهرمی به اقدام ترامپ در تشدید تحریم‌ها
واکنش آذری جهرمی به اقدام ترامپ در تشدید تحریم‌ها
محمدجواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات در انتقاد از رویکرد ترامپ علیه ایران نوشت: مذاکره ابزاری برای حل و رفع تعارضات است. بیمعناست که همزمان با اینکه تعارضات را با تشدید تحریم ها گسترش می‌دهند، سخن از آمادگی برای رفع تعارض می‌رانند.

 

به گزارش زیرنویس، محمدجواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات، با انتشار یادداشتی درباره مذاکره با آمریکا، نوشت:

مذاکره ابزاری برای حل و رفع تعارضات است. بیمعناست که همزمان با اینکه تعارضات را با تشدید تحریمها گسترش می‌دهند، سخن از آمادگی برای رفع تعارض می‌رانند.

پاسخ  «های»، «هوی» و پاسخ سلام، درود است.

حتما فشار تحریم را زیاد خواهند کرد، هدفشان هم ایجاد نارضایتی بیشتر در بین مردم و خود درگیری بین حکومت و مردم است.

وظیفه دولت و سایرین در این میان سنگین‌تر از همیشه خواهد بود، در برابر فشار حداکثری، سیاست تلاش حداکثری برای رفع تبعیض، مبارزه با فساد و بویژه فساد کاسبان تحریم و ایجاد رضایت عمومی است، دستگیری از فقرا و آسیب دیدگان باید توسط دولتمردان و سایر ارکان حکومت دنبال شود.

آگاه باشیم که طرح موضوعات اختلاف انگیز، بویژه دمیدن بر برخی محدودیتهای اجتماعی آزار دهنده، بازی در زمین کمپین فشار حداکثری است.

+

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید