۵۴۵ فقره درخواست توثیق سهام/ زمان فرآیند توقیف و توثیق اوراق بهادر بازار سرمایه کاهش پیدا می‌کند
۵۴۵ فقره درخواست توثیق سهام/ زمان فرآیند توقیف و توثیق اوراق بهادر بازار سرمایه کاهش پیدا می‌کند

معاون حقوقی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: توثیق زمانی اتفاق می‌افتد که سهامداری بخواهد به پشتوانه سهامش تسهیلاتی دریافت کند یا تعهداتی را تضمین کند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -‌ علیرضا ترابی معاون حقوقی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به تشریح دو فرآیند مهم در بازار سرمایه پرداخت که مخاطبین آن […]


معاون حقوقی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: توثیق زمانی اتفاق می‌افتد که سهامداری بخواهد به پشتوانه سهامش تسهیلاتی دریافت کند یا تعهداتی را تضمین کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -‌ علیرضا ترابی معاون حقوقی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به تشریح دو فرآیند مهم در بازار سرمایه پرداخت که مخاطبین آن آحاد مردم و افراد خارج از بازار سرمایه هستند این دو موضوع فرآیند توقیف اوراق بهادار و توثیق اوراق بهادار است.

او در ابتدا توضیح داد که فرآیند توقیف اوراق بهادار به معنای توقیف سهام اوراق بهادار متعلق به یک شخص به دستور مرجع قضایی یا مرجع قانونی است که صلاحیت صدور دستور توقیف دارد. ابوترابی با اشاره به آمار این فرایند گفت: در سال ۱۴۰۳، ۲۵۷۹۰ فقره دستور توقیف از مراجع مختلف داشتیم که این آمار در سال ۱۴۰۴ از ابتدای سال تا پایان تیرماه به ۷۰۶۶ فقره دستور رسید.

او افزود: اهمیت اجرای سریع این دستورات به وضوح مشخص است. هر چه سریع‌تر به دستور مرجع قضایی پاسخ بدهیم، پرونده باز در آن مرجع زودتر به سرانجام می‌رسد و ذی‌نفع یا محکوم له زودتر می‌تواند به حقوق خود برسد. همچنین، در مواردی که موضوع دستور توقیف بدهی مالیاتی باشد، حقوق دولت نیز زودتر استیفا می‌شود.

ترابی ادامه داد که در شرکت سپرده‌گذاری تلاش کردیم با رویکرد دیجیتالی‌سازی و مکانیزه کردن فرآیندها، زمان را کاهش دهیم و کیفیت را افزایش دهیم. او گفت: هدف‌گذاری کوتاه‌مدت ما این است که با استفاده از زیرساخت‌های نرم‌افزاری روز دنیا، زمان فرآیند توقیف را کاهش دهیم و در بلندمدت به سمت مکانیزه کردن کامل این فرآیند حرکت کنیم امیدواریم که تا پایان سال، با بهره‌برداری کامل از زیرساخت‌های جدید، زمان توقیف را حداقل نسبت به سال گذشته نصف کنیم.

ترابی همچنین به فرآیند توثیق اوراق بهادار اشاره کرد و گفت: توثیق زمانی اتفاق می‌افتد که سهامداری بخواهد به پشتوانه سهامش تسهیلاتی دریافت کند یا تعهداتی را تضمین کند. ما در این زمینه نیز به دنبال کاهش زمان فرآیند توثیق هستیم.

او آمار‌های جدید را به اشتراک گذاشت و گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون ۵۴۵ فقره درخواست توثیق به ما واصل شده است در حالی که در سال گذشته این آمار ۱۶۶۷ فقره بوده است.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید