قائم مقام وزیر صمت: عرضه خودرو‌های وارداتی متوقف نمی‌شود
قائم مقام وزیر صمت: عرضه خودرو‌های وارداتی متوقف نمی‌شود

مفتح در واکنش به دستور دیوان عدالت اداری برای توقف موقت اجرای جدول تعرفه خودرو‌های وارداتی گفت: تا مشخص شدن نتیجه نهایی، عرضه خودرو‌های وارداتی از طریق سامانه تخصیص خودرو انجام می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق مفتح با اشاره با رای دیوان عدالت اداری در خصوص جدول تعرفه خودرو‌های وارداتی در سال جاری اظهار […]


مفتح در واکنش به دستور دیوان عدالت اداری برای توقف موقت اجرای جدول تعرفه خودرو‌های وارداتی گفت: تا مشخص شدن نتیجه نهایی، عرضه خودرو‌های وارداتی از طریق سامانه تخصیص خودرو انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق مفتح با اشاره با رای دیوان عدالت اداری در خصوص جدول تعرفه خودرو‌های وارداتی در سال جاری اظهار داشت: این رای دستور موقت توقف خودرو وارداتی با تعرفه‌های پایین است که در حال بررسی موضوع هستیم.

وی افزود: همچنان واردات خودرو بر اساس قیمت‌های اعلامی در سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی انجام می‌شود و فعالیت سامانه متوقف نشده است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی ادامه داد: در صورتی که تعرفه‌ها تغییر پیدا کند قیمت‌ها علی الحساب محاسبه می‌شود.

وی تاکید کرد: موضوع تعرفه‌ها در حال بررسی است ضمن اینکه دولت کاهش تعرفه واردات خودرو را در جهت ساماندهی بازار خودرو و ایجاد رقابت برای عرضه خودرو‌های وارداتی با صرفه اقتصادی تسهیل کرد.

منبع: ایرنا

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید